Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Film przedstawia prawdziwą wypowiedź, ...mówią o FAKTACH :-) |
Też mam deprechę Omawia witaj perło. Jak żyjesz?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Film przedstawia prawdziwą wypowiedź, ...mówią o FAKTACH :-) |
Zmień znajomych , bo sie tylko do rozpakowania towaru nadają :)))) - żart :))) Nie jest wiadomo w jakim chcarakterze go zatrudniali i na jaki okres. Wina nie zawsze lerzy po stronie pracodawcy. Tenis z racją jest jak z doopą , kazdy ma swoją . Kogo nie posłuchasz , to ma rację. A ja daleki jestem od wściekania się na ludzi. Tylko nie rozumiem tego ciągłego przypisywania Tuskowi wszelkich wad i wszystkich opatologii społecznych. Tenis zrozum ,że patologie społeczne stworzyła cała klasa polityczna, urzednicy i cała część tzw nadbudowy społecznej. To w tym miejscu jest kryzys - patologia , a cieżary tego musza ponosić zwykli obywatele. Uważąsz , że zamiana Tuska na Kaczora cos zmieni ?? Jak tak to jesteś w ogromnym błedzie. Dla ciebie i dla mnie i wielu nic. Tylko moze dla aktywistów forumowych typu pabloz4 może jakas posadka wpadnie. Takie polityczne rozdawnictwo posad powoduje te patologie. Bo te posady trzeba utrzymać na odpowiednim poziomie. A kto za to ma zapłacić ??? Datego obciażenie podatkami jest takie , że w Tesco płacą po 850 zł i kommbinuja z umowami. Ten polityczny cyrk jest bardzo kosztowny. Dochodzimy do tego, ze bedziemy mieli samorządy , urzedy marszałkowskie, polityków , komisje rózne instytucje i inne pierdoły, a nie bedzie komu na nie pracować , bo nic nie bedzie się opłacało. To w zasadzie juz jest. I tu w tym miejscu jest kryzys. Medialnie politycy twierdzą , że jest ok, a nic nie jest ok. Za pomocą róznych badań robia wode z mózgu, aby pozyć , aby uzyć , aby się nachapać. Czy widziałes aby ktos tak do zagadnieniea podchodził ??? Nie,jest gites , cały system jest ok tylko koorwa Tusk jest niedobry czyli jak Tuska zamienimy na nas , to bedzie kraj miodem i mlekiem płynący :))))) Komedia , że się na to ludzie nabierają .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |