Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fieliksgniew Ziobrzyński do łagru |
Magików jest tu pełno na forum, ale wątpie że któryś umie spawać. Większość pewnie są już "naspawani"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fieliksgniew Ziobrzyński do łagru |
Egzorcysta Pani Hania nadal twierdzi żeś tłuk i ułomek i obesrany bezmesmen:)))) pierdolcu jedz do grecyji i strząchaj oliwki swym badylem zasiłek pogrzebowy może twa córa dostać a nie dotacje ĆWOKU TUMANIE:)))))))
|
|
Dzięki Malachit za oświecenie co to jest prawdziwa sztuka okopowa. "za Japonię" widziałem wykopaną u nas w okolicy. O wstęgach "za Plewno" słyszałem ale opowidać to ludzie mogą różne rzeczy. Malachit szkoda że na pewnym forum nie umieszczasz już zdjęć swoich trafień. Fajną blaszkę 13 p.B.p trafiłeś. W niezłym stanie była. Dużo blaszek 14 p.O.p. trafiliście ? Może jakieś inne pułki w okolicy wyszły. Ja poluję na 16 p.Ł.p. ale jak do tej pory bez powodzenia.
|
|
czubku a ty znowu konfabulujesz, masz chorą wyobrażnię (i nie tylko) jaka p Hania? jaka Grecja? jakie dotacje? i co ja mam z tym wspólnego? leki już brałeś? psychotropy nie działają? miałem kiedyś psa, był ładniejszy i mądrzejszy od ciebie BURA SUKO , niestety z samotności też sfiksował bo nie dymał tak jak ty ( no nie liczę, że ciebie bezpańskie psy walą) i zabił się o własną budę , czego i tobie psi pomiocie życzę
|
|
Egzorcysta to ja powiem swoim kolegom żeby cie na ryj rzucili ale żebyś miał ryj przy glebie OK:)))))))))) cwelu no chyba że męska ***** za twok łeb wystawie cwelu cenne:))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |