Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejny sukce Platformy; juz os sierpnia bezrobotni bez prawa do zasiłku czyli |
Oj, kolega zwyczajnie pomyślał o obciąganiiu guzików materiałem i tyle! a Wy robicie z tego sensację:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejny sukce Platformy; juz os sierpnia bezrobotni bez prawa do zasiłku czyli |
Wesołych Świąt, Kocziss, dzięki za pamięć bagrmosen
|
|
Re: kolejny sukce Platformy; juz os sierpnia bezrobotni bez prawa do zasiłku czyli |
wrona@elomza.pl
|
|
Adobe Photoshop i masz. Ale Twoje zdjęcia na fotka.pl są bardzo dobre - teraz wiem, kogo w razie czego dopaść na mieście :] Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
pierwsze słysze ale moze byc ciekawie moze ktos napisac cos wiecej. dzieki
|
|
ja wiem, że 5510 symbolizuje barana, ot co !! Jurand
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |