Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ludzka cywilizacja zaginie!!!!!!!! |
przecież żartowałem ;) nie zrozumiałeś Przyjacielu ? 15 zł to nie majątek a tak mnie zaintrygowało Twoje przesadnie ostrożne podejście do sprawy;) Jestem poważnym człowiekiem i nie spodziewaj się takiego obrotu sprawy że w bestialski sposób pobiorę od Ciebie astronomiczną jak na kieszeń studenta kwotę bagatela 15zł - PLN i wysadzę Ciebie w okolicach Wyszkowa;) Głowa spokojna i tak jadę tylko z żoną i mam 3 wolne miejsca. Zapraszam jutro o godzinie 9 będe czekał w zółtej skodzie na łomzyńskich numerach. BL 19XXX. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ludzka cywilizacja zaginie!!!!!!!! |
Jak widać użytkownik antykrzych nie wie może jak wygląda rekrutacja do liceum obecnie, gdzie punkty zlicza komputer, i listę przyjętych do szkoły też ustala komputer.
|
|
ok więc do zobaczenia jutro o 9 rano ;) Pozdrawiam i liczę że Pan będzie wypłacalny w Warszawie ;)
|
|
3-4, to za skromnie. Samo body (jedno, a na wszelki wypadek drugie trzeba) to wydatek 6-8 tyś, za minimum 3 szkła około 10-15 tyś. Laptop z odpowiednim procesorem to 5-ka, a oprogramowanie przynajmniej 2. Same karty pamięci na kilka tyś zdjęć, to wydatek około tysiąca, lampa 1,5 itd, warunek, że wszystko w ręku kogoś z wyobraźnią, inaczej ciężko. Jeśli ktoś chce fotografie ślubne, to powyżej powklejali troszkę namiarów, jeśli ktoś chce pstrykane fotki, to każdy w rodzinie ma wujka Zdziśka, on swoją lustrzaną z media markt za darmo zrobi. Mi reklama niepotrzebna ;-)
|
|
zazdrosc, kolesiostwo, ukladziki, a dodatkowo ta brunetka w kadrach stara lafirynda co pracuje to juz wiadomo ze kawal z niej skur**** najlepiej trzymajcie sie od niej z daleka i nie chodzcie do niej tylko prosto do pracodawcy i bedziecie mieli spokoj ona was nigdy do pracy nie przepusci , a swoja coreczke, czy tam znajomą to na bank !
|
|
******** spać bo jutro o 5.30 znowu pobudka ****
|
|
no.name pizdo na kaczych łapach co się nie odzywasz...............................
|
|
Hehhe, "no name", naprawde trzeba miec krzepę tak siedzieć i pisac głupoty. Widzę, że nie pierwszy raz, przykład podaję tu: http://www.zznwz.hi.pl/forum/read.php?f=2&i=586557&t=586557 No name- w jednym masz racje, w tym miejscu "wakaty" na pewno są dostępne. Myślę, że dla Ciebie to zawsze i o każdej porze... Żart bardzo słaby,ale pisz sobie, jak Ci to pomaga. Nie wiadomo, może naprawdę zdaje Ci się, że siedzisz przed komputerem i rekrutujesz ;). Zdrowia życzę i też pozdrawiam :>
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |