Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zapomniał ryży wół jak k..wą był. |
Proszę napiszcie mi czy dzieci w Bożyb Ciele miały identyczne alby czy różne? dziękuję:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zapomniał ryży wół jak k..wą był. |
Bożym miało być...
|
|
robi robi .. za 100 zl to by ci listwe do drzwi przykleili i to jak bys mial listwe i klej swoj :)
|
|
pepik, ogarnij się to jest poważny temat. Podałem człowiekowi kontakt do człowieka który zajmuje się wymianą szyb samochodowych oraz prowadzi szrot. Pozdrawiam
|
|
100zł ... nawet rachunek wystawił mogę przedstawić jeśli ktoś chcę;)
|
|
Masz jakieś pieniądze z tego, że ci biedni ludzie dzwonią na ten numer??
|
|
ponawiam temat czy jest teraz gdzies taki sklep? pozdrawiam :)
|
|
1200 na aparaty? to chyba na jakieś aparaty kompaktowe :) Kto by chciał wydawać 30-40 tys. żeby charytatywnie coś robić... Chciał bym to zobaczyć. koszt porządnego nagrania lustrzankami to 3000-4000 tyś Fotograf? 1000 to same zdjęcia bez albumów a wy mówicie o nagraniu jeszcze na 2 aparaty czyli 2 osoby za 1200 zł?? powodzenia ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Odwiedźcie koniecznie! polecam! tylko jest troche chłodniej nad wodą ;)
|
|
hej proszę powiedźcie mi jak jest w pg1 nie wiem czy tam isc czy nie :) rudy błazen z druhem
|
|
A może w niedzielę też Pani jedzie? :)
|
|
pabloz4 jak zawsze z PiSowską prpagandą .:)))) łojciec dyrektor , to zatrudnia na cały etat i płaci wszystkie nalezne podatki i na wszystko ma kwity. Takie posrane PiSowskie zaplecze. Przecież każdy wie, ze w PiSowsko koscielnym swiecie bedzie jeszcze gorzej , bo za Bóg zapłać i bez żadnych kwitów. Czy PO czy PIS to i tak ta sama banda, nikt z tzw elit politycznych nie jest zainteresowany zmiana stanu rzeczy, bo po co im zyje sie dobrze, maja wskaźniki, na kazdą okolicznośc tabelę , sondaż i inne ogłupiacze społeczeństwa. andreo napisał: "Tesco i inni powinni wydać instrukcje jak za to przeżyć miesiąc?" andreo- mała poprawka , to politycy powinni napisać, a raczej stworzyć model z minimum socjalnym i pochodnymi od niego. ale po co ?? Onisa zainteresowanirządzeniem , raz Wy, raz My, a nawet jak nie rzadzimy to z głodu nie umrzemy. Frajerstwo typu pabloz4 usiłuje wciskac kit, że to wina PO, che cos ugrac :)))) Powtarzam cała elita polityczna na czele z korporacją watykańską jest winna , ze ludzie zapierdalaają za takie groszówki. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
W niedziele nie jadę ;(.......Miejsca nawet na duża torbę....prosze o telefon 609 097 604 to sie umówimy konkretnie.
|
|
juz ja wole na mopsie za 550 siedziec niz tyrac i wstawac rano za marne 850 zł codziennie ! dodatkowo bym sobie jakos dorobil do tych zaleglosci 200zł chryste jakim to trzeba byc naiwnym i desperatem by za taką kwotę robić
|
|
nie ma to jak zabawa w detektywa :) proponuję obejrzeć post o jutrzejszym wyjeździe no.name do Białegostoku razem z żoną. tam zabiera się z paniąM. chyba sobie człowiek robi ze wszystkich żarty. proponuję zrobić żart z niego. kto się będzie wtedy śmiał :)))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |