piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Módlmy się o zdrowie Wielkich Ludzi bo bez nich kto poprowadzi nas przez ciemną dolinę?

i .upa blada

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Módlmy się o zdrowie Wielkich Ludzi bo bez nich kto poprowadzi nas przez ciemną dolinę?

naj niższą krajowa wszystkim dają
dobre i tyle jak sie nie robi

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Re: Módlmy się o zdrowie Wielkich Ludzi bo bez nich kto poprowadzi nas przez ciemną dolinę?

Agnes26 słuchaj oceniam kosmetyki po cenie jaką bierze za usługę i tyle czyli Ty dałaś mi pojecie po tym jak powiedziałaś za jaką cenę robi manicure , poniżej 50zł wnioskując cena jest śmieszna , a poza tym nie można kogoś ocenić po jakości kosmetyku nie oceniam tej Pani tylko kosmetyki tak dla ścisłości , bo widzę , że masz czasem problem ze zrozumieniem tekstu:)Moje wnioski nie są śmieszne tylko racjonalne, chciałam załagodzić tą debatę , ale jak widać Agnes26 z Tobą się tak nie da ciągle widzisz problem ..., ale ok :) Poza tym firma CND jest jedna z najlepszych firm na polskim rynku :) A tak w ogóle na jakich produktach pracuje Twoja znajoma "kosmetyczka-manicurzystka" ?

Powinni lekarzom dac ultimatum : albo praca w szpitalu albo otworz sobie prywatna klinike. A nie z 2 cyckow na raz i badania na szpitalnym sprzecie.

Jeżeli szukacie sprawdzonego pomocy medycznej, to polecam Wam sprawdzić stronę https://vivomed.pl/uslugi-medyczne/konsultacje-urologiczne , gdzie znajdziecie ofertę nowoczesnego centrum medycznego Vivomed. Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org