niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie dopuśćmy do powtórki „prywatyzacji\" z lat 90-tych

Jeszcze zes jednej nie liznal i pytasz juz o druga?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie dopuśćmy do powtórki „prywatyzacji\\\" z lat 90-tych

Jeżeli to coś pomoże, dziś przed godziną 7 na ulicy Śniadeckiego plątał się york. Widać było, że jest sam. Niestety nie miał ani obroży ani ubranka. Był zmoknięty. Miał jasne długie włosy.

nie róbcie sobie nawet nadziei na tą galerię widmo...

SylwiaB nie zrozumiałaś przekazu, izis777 odradza OGÓLNIE nakładanie hybryd. Straszny z Ciebie niedowiarek, uwierz że można tanio i porządnie!
To rzadkość fakt, ale MOŻNA!

Ja uważam,że jeśli jest to wykonane poprawnie przez osobę która ma pojęcie i poprawnie usuwanie nic paznokciom się nie stanie, ale warto robić czasem przerwy w celu odżywienia paznokci :)

Dlaczego zaraz porażka wpm? Bo tobie "coś nie po nosie" ? To trudno....twój problem

Re: Nie dopuśćmy do powtórki „prywatyzacji” z lat 90-tych

O rany w torebce foliowej... Jak ja bym się tego napiła... Mniam... To żeś mi smaka narobił... Kołtun mi się kręci...

Apeluję o pomoc!!! Gdzie można znaleźć napój w torebkach ze słomką??? Pomocy!!!

jaka paranoja? To normalne, ze w miescie musi byc jakis sklep calodobowy.. Wychodze do pracy na 5, nie moge zrobic zakupow, koncze o 22 to samo. Juz nie wspomne, ze sa sytuacje kiedy czegos zabraknie, np wizyta gosci i o 2 trzeba dokupic.. Idac waszym tokiem to w nocy powinni zamykac stacje, bo kazdy normalny powinien zatankowac w ciagu dnia.. Tesco 24 pewnie sie sprawdzi i wlasnie ww stacje straca sporo klientow

dvw na stare jakbyś przeliczał swoją wypłatę/kieszonkowe to byś był bogaczem :)
akurat na tym forum jest mnóstwo ludzi których interesuje ŁKS

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org