Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS robi Polaków w konia, mówiąc, że występują o reparacje. |
o to sie naribilo idiotów rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS robi Polaków w konia, mówiąc, że występują o reparacje. |
oj Dziewczyny nie sprzeczajcie się tak, jedna drugiej niech nie wypomina, że to, że tamto. Każda z nas decyduje sama o sobie i to jak będą wyglądały jej pazurki.... nikt nikomu nie może nic zarzucić... jeśli osoba o której wspomina Agnes robi to na mniej profesjonalnych produktach, to niech robi i po co to roztrząsać.. tak samo nie mamy 100 % pewności, że akurat te produkty w salonie kosm będą tez na bank oryginalne przecież kosmetyczka nie udowodni Wam tego paragonu faktury czy czegokowlek nie pokaże tak więc wrzućcie na luz, i niech każda pilnuje swojego nosa i chodzi tam gdzie jej pasuje, odpowiada... tyle w temacie.
|
|
Nie odpisywałam na post Izis777 :) tak dla ścisłości :) Wiesz co może i jestem niedowiarkiem ale to właśnie przez doświadczenie na własnej skórze im więcej zapłacisz tym masz lepszy efekt , niestety. A co do cen to w większości salonów w Łomży ceny wahają się w granicach 80zł-100zł .... Jeśli znalazłaś gdzieś kogoś kto robi to tylko po kosztach to gratuluję i trzymaj się tej osoby ... :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a zapommiałam dodać, że najważniejsze, że dziewczyna ma jakieś pasje zainteresowania coś co lubi robić. . . a wy jej chyba zazdrościcie, że potrafi robić pazury i nie tylko to. . . moge powiedzieć, że widziałam zdjęcia i jestem pod wielkim wrażeniem ale też i zaskoczeniem, bo to co wykonuje naprawdę zasługuje na podziw. . . :)
|
|
Nie skupował tylko zbierał :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |