Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
super wiadomość !!!! w przyszłym roku dopłaty bezpośrednie do hektara spadną z 199 euro do 119 euro na hektar. |
onaaa WŁAŚNIE mówiłam cena 50 zł już jest ceną okazyjną(często jest to jakaś promocja w salonie) Agnes26 ma dojścia jeszcze taniej :)Tylko ciekawe jaki efekt i jak długo się utrzymuje lakier ...jak już coś robić to porządnie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: super wiadomość !!!! w przyszłym roku dopłaty bezpośrednie do hektara spadną z 199 euro do 119 euro na hektar. |
:)
|
|
Re: super wiadomość !!!! w przyszłym roku dopłaty bezpośrednie do hektara spadną z 199 euro do 119 euro na hektar. |
ta galeria to porazka,wspomnicie moje slowa,to dziadostwo na calego tam bedzie,ale moze niekturzy inaczej mysla.
|
|
Tam nigdy nie chodziło o to, by budować. Paru cwaniaków zarobi na zmianie cen gruntów. Przypomnijcie sobie kropienie przez biskupów. Od razu wtedy wiedziałem o co chodzi.
|
|
wpm ograniczona istoto, albo naucz się pisać bez błędów albo zamknij twarz. Nie dość, że bzdury wypisujesz to jeszcze pełno w nich błędów ortograficznych. Może Ty lepiej przestań przeżywać tę nową galerię, nadrób braki szkolne, to jak butik w którym pracujesz padnie, będziesz miała większe szanse na nową pracę. Takiego głąba, który nawet bezbłędnie banalnych wyrazów napisać nie potrafi nikt nie zatrudni. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |