Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ss-Kimosi wysadzili gazociąg na Bałtyku |
SylwiaB allegro.pl i chinszczyzna:) wszystko da sie zastapic
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ss-Kimosi wysadzili gazociąg na Bałtyku |
Mi mama przekłuła uszy jak miałam 9 lat.Igłą do szycia,nie bolało.Tego samego dnia mimo braku entuzjazmu przekłuła 6-letniej siostrze.Bo mama pomyślała,że za jakiś czas też poprosi.Siostra kolczyków nie nosi i jest niezadowolona,że ma podziurawione uszy. Swojej córce przekłułam jak miała 5 lat.Sama chciała i nie zmieniała zdania.Stres żaden.
|
|
Autor: haker2222222222 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) sorry,ale te 3 centymetry to troche przy malo. siema;]
|
|
a skąd to wszystko wiesz skoro w łomży nie miaszkasz wpm :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
tam co w łomży łodzie remontują... fachowco napewno wiesz gdzie..............................................................................
|
|
Treść jest ukryta
|
|
moze tak być. ok. ja to idę kimać...
|
|
A tak, coś wspominałeś, że uziemiony jesteś. O antybiotykach też byśmy mogli słusznie prawić, ale jak spać się chce to nie ma co. Z resztą sen to ponoć najlepsze lekarstwo :)
|
|
dobra, cyk walenty trza isc owieczki liczyc :) takze dobrej nocy przyjacielu Rondo i innym uzytkownikom forum, o ile jeszcze nie padli. A szczegolnie milych snow tej fajnej Stokroteczce ;)
|
|
osobiście odradzam malowanie paznokci w ten sposób paznokcie później się rozdwajają i łamią.
|
|
Dzięki wielkie, znam oba sklepy. A cenowo jak to wygląda?
|
|
Ja polecam nr 2 . Jestem bardzo zadowolony . Ale z obdukcji wiem , że będzie chodzić tam gdzie się dostanie . Mając już doświadczenie 4 letnie w tej materii mam jedną radę . Przy wyborze kieruj się wiekiem kadry . Moje informacje wskazują na fakt iż Nauczycielki z wieloletnim doświadczeniem bez problemu sobie poradzą z dzieckiem . Młode dziewczyny , są bardzo mocno nasiąknięte wiedzą typu ADHD itp . A bardzo często jest tak , że nie potrafią zainteresować malucha . Nie da się przez 4 godziny rysować , albo bawić zabawkami :) . Nie zrozum nie źle . Bardzo dobrze że mają nowoczesne podejście , wiedzę ,ale chyba brak im doświadczenia . Dodam , że nie mam na myśli żadnego przedszkola w Łomży . ot takie moje małe spostrzeżenie follow me
|
|
Tak jak w temacie.... Kiedy i jakie dokumenty wymagane? Z góry dziękuje za odpowiedzi:) Pozdrawiam _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
a co ta Pan/i zrobiła ?
|
|
To akurat wiem, na SGGW dają wycisk ale jak komuś zależy to naprawdę można dać radę :) poza tym- jednak szansa na pracę jakaś jest, na pewno większą niż po np psychologii czy socjologii
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |