Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kupię bezludną wyspę na Pacyfiku |
Moi drodzy tworcy 4lomza, czyli gazety Bezcennej. Zapisujac sie na forum mam swiadomosc, ze moje wpisy są tutaj publiczne i mozliwe do przeczytania przez kazdego. Nigdzie jednak nie wyrażałem zgody, aby moje wpisy było publikowane przez Gazete B. Skoro nigdzie tego nie wyrazalem, to dlaczego uzywa sie moich wpisow? Protestuje ! (ludzie, ktorzy zawsze sa na nie, proszeni sa o nie odpowiadanie na ten temat :> to post dla ludzi od 4lomza)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kupię bezludną wyspę na Pacyfiku |
heh. i znowu mi się śmiac chce. Chyab zbyt emocionalnie do sprawy kościołow podchodzicie. Skoro mało ludzi chodzi do kościoła a kościoły sie budują, i na budowę tego kościoła niestety państwo ani nikt z samorządów kasy nei daje, to za co budują ?? Odpowiedz prosta, buduja za forsę wiernych. Pytanei kolejne, czy ksiądz zmusza wiernych do płacenia podatku na kościół, dawania po 10 zł bo inaczej wywali go z kościoła ?? bo mu telewizor zabierze itd ?? Nie ( zdarzają się tumany któryz na ambonie trabia po nazwiskach że ktos nie dał - tez bym chciał żeby zatrabił o mnie - to by więcej słowa nei powiedział na temat kasy od wiernych). Tak więc księża buduja kościoły za kasę jaka daja dobrowolnei w postaci ofiary wierni. I sa to ofiary w kwotach 1 zł, 2 zł, czasami 5 zł, coraz rzadziej 10 zł ! Gdy tym czasem wszyscy bez wyjątku czy pracuje czy nei, czy jest umierającym emerytem , czy bezrobpotynym na kurowniówce, wszyscy płaca podatki - i to w postaci 100 zł, 200 zł do kilkunastu tysięcy wręcz ! Bez wyjątku wszyscy te podatki płacą i co sie dzieje ?? Czy widac że budują sikę jakies nowe drogi, że remontuja jakieś naprawdę wymagające remontu ( remont Al. Legionów to skrajna głupota jesli popatrzy sie na droge z Nowogrodu do Myszyńca. Czy buduje sie teatry w omzy, czy tez może wspiera jakie kolwiek przedsięwzięcia, wydarzenia kulturalne itd ?? Nic z tego ! Gdzie jest ta forsa ?? kto ja przeżarł ?? Ja zdecydowanei wole dac swoje 5 zł na kośció,l bo wiem że zostanie za to wybudowany kawałek kościoła, niz dawać w postaci podatku (sic) gruba forse, i widzieć żenic sie nie dzieje, oprócz tego że i prezydent i radni staja sie coraz grubsi ! Pozdrawiam
|
|
a moze wprowadzimy godzinne pomiary oddawanego moczu na terenie spoldzielni mieszkaniowej Perspektywa??
|
|
Uhuhulala,ale ladne jest to i owo.Uhululu w porzo gazetka:)Nietoperze to takie stworzonka co nic nie widzą a sie czepiają. :) to do pseudo krytykantów. Uhulu w porzo gazetka
|
|
Po wypowiedzi krasnoludka widać, że przy Łomżyńskim szpitalu koniecznie powinien powstać oddział psychiatryczny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |