Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy to od Hołowni, udziela się idiotyzm dla wszystkich tam przechodzących? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy to od Hołowni, udziela się idiotyzm dla wszystkich tam przechodzących? |
długo..pepesza stary trakt chodziliscie??w strone m.płocka.
|
|
Re: Czy to od Hołowni, udziela się idiotyzm dla wszystkich tam przechodzących? |
no daj więcej szczegółów, przecież tak żeśmy Ci pomagali!
|
|
Mimo wszystko uważam że sklepy 24h na dobę to paranoja. Jeśli ktoś jest normalny to dobrze będzie wiedział że ma coś do domu kupić w dzień a nie przypomni mu się o 4 w nocy ... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
P.A. wiadomo lepszy rydz niz nic - ale od glebszych i szczegolowych komentarzy sie powstrzymam django bo wlasnie przez takie wygody ludzie poglupieli i nie mysla
|
|
No nie wiem ... jednego znalazłem i tutaj ;) Autor postu powyżej ;)
|
|
grobel, zguba koła i ludzie co lubieją ryzyko..po prostu patrzam i niedowierzę:)
|
|
Zakład stolarski to wybrałabym w przypadku kuchni pod wymiar, mi nie jest potrzebne w tej chwili. Ewentualnie na przyszłość mogę prosić o namiary, bądź stronkę internetowa polecanego zakładu stolarskiego. Ikea, jak najbardziej, jak samemu sie podjedzie do Wawy. A tak to wiem, że chyba do Białegostoku jakaś firma dowozi. A czy do Łomży też- nic o tym nie wiem, ale chętnie się dowiem jeśli Ktoś w temacie :)
|
|
Gdzie kupie ponczochy roz 5?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |