Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I sekretarz KC PZPR-pis w Oleśnicy - nie ma na świecie \"ludzi dużo mądrzejszych niż ja\". |
W drugiej części Walnego Zebrania Członków Klubu, które odbyło się po trzy-tygodniowej przerwie w obradach, Członkowie Łomżyńskiego Klubu Sportowego 1926 wybrali nowy Zarząd Klubu na kolejną, dwuletnią kadencję... Całość: http://www.lks.lomza.pl/index.php/aktualnoci-lks-1926-lomza/351-ks-1926-oma-ma-nowy-zarzd.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I sekretarz KC PZPR-pis w Oleśnicy - nie ma na świecie \\\"ludzi dużo mądrzejszych niż ja\\\". |
i co z tego. to ma.
|
|
Re: I sekretarz KC PZPR-pis w Oleśnicy - nie ma na świecie \\\"ludzi dużo mądrzejszych niż ja\\\". |
nie... okolice Łomży, ale w innym kierunku.
|
|
Dobrze czyli jak? Opowiadaj :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Sąsiadka przed chwilą skończyła odkurzanie - to pewnie dla takich jej podobnych, normalnych inaczej, będzie te TESCO 24h na dobę .. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |