środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powrót obowiązkowej służby wojskowej.

wolę biuro . wtedy jest pewnośc że jest ok...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powrót obowiązkowej służby wojskowej.

wiecie może czy w łomży ktoś się zajmuje remontem łodzi wiosłowej?? bądz w okolicy??

wiesz.. instynkt .

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

tak w rzeczywistosci tak popracujesz ocenisz sama,powodzenia

Treść jest ukryta

widze ze duzo krytyki... ile by nie placili to chetni sie znajda. Sam czasami studiujac w Olsztynie chodzilem na takie nocki i moze nie byl to szczyt marzen ale zawsze jakis tam grosz;) i dobre bylo to ze mozna bylo isc jak pasowalo na taki niby grafik ale nie wiem jak ma to wygladac w Łomży

Może ta firma by się podjęła: http://www.venaboats.pl/

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

tenis wyprowadz sie na obrzeza miasta i korkow nie bedzie. Z drugiej strony juz nie przesadzajmy to co jest w Łomży to koreczki a nie korki;)

No do Kur... nędzy jednym zle ze wies innym ze tak duze miasto ze sa korki. Ludzie zastanowcie sie co piszecie... nikt na sile nie trzyma nie chcesz korkow i hipermarketu przeprowadz sie do Kolna, Grajewa czy Zambrowa spokoj cisza same plusy. A i sklepow molestujacych 24 h nie ma;)

witam wykonam remont łodzi, zapraszam nr telefonu: (85) 719 34 96 Zrobię tanio i solidnie, nawet materiały załatwie we własnym zakresie.

https://www.youtube.com/watch?v=wAFxFnZ9Z_Y&list=PLwlZSdxF4YMKm-zwOQuR4Jag44LjgZ9z1

uczcie się chamy

jak ktoś z pracowników ma możliwość, niech nagra te bydło na otwarciu i wrzuci, żebym miał się z czego pośmiać...

Ja miałem operacje na przegrode w lomzy ok 4 lat temu, robił mi dr Kalinowski.
Nie polecam!!! Nos większy niż był, nie ma poprawy w oddychaniu i strasznie cierpiłem. Podczas zabiegu miałem obfite krwawienie i po obudzeniu sie na start zwymiotowowalem krwią która była w zoladku. Byłem cały spuchniety,ledwo na oczy widziałem, nos pogruchotany strasznie. Po wyjściu ze szpitala dostałem krwotoku w domu. Ehhh jak to wspomnę. Podobno dr Pyd z Lomzy jest dobry, nie wiem czy jest lecz kiedyś był ordynatorem. To on miał mi robic ale jak sie jest pod narkoza to trudno dopilnować. Mam nos większy niż miałem, Pyd chciał poprawić mi laserem żebym mógł lepiej oddychać ale to bym dla mnie szczery horror więc podziekowalem. Jedz do Białego lub Wawy - moja opinia

http://www.pl-sport.tv/

dwie strzelil i jedna obronil :)

Racja .. dopiero zaczyna się kryzys! praca na etat już nawet w W-we to rarytas.Modne są zlecenia i dzieło ; /
A jak to PUP interpretuje to juz masakra totalna./tona zaświadczeń itp./

Żal tel polskiej korporacji

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org