Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO W. Bartoszewskim NOWINA - J. Vincent-Rostowski TEŻ nie ma stopnia profesora |
wykupienie takiego ip kosztuje 59 zl na rok
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO W. Bartoszewskim NOWINA - J. Vincent-Rostowski TEŻ nie ma stopnia profesora |
do mieczkoś997: Zawsze szanowałem straż pożarną bo oni pomagają ludziom i ryzykują własne życie! A Policja?? No coz... Wnoskuje z twoich postow ze masz cos wspolnego z tym zawodem wiec obiektywny raczej nie jestes! Kibicem chyba tez nigdy nie byles skoro tego nie rozumiesz!!!! Najlepiej to mlodych ludzi od 10 do 15 roku zycia pozymykac w pierdlu i mocno spalowac zeby staruszki czuly sie bezpiecznie na ulicach.... żałosne
|
|
Re: PO W. Bartoszewskim NOWINA - J. Vincent-Rostowski TEŻ nie ma stopnia profeso |
Jeżeli jest za co to trzeba!! Zyjemy w państwie prawa i nawet takie dzieci od 10 do 15 roku życia powinny byc wychowywane w taki sposób aby tego prawa przestrzegać.Pozdrawiam "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Re: PO W. Bartoszewskim NOWINA - J. Vincent-Rostowski TEŻ nie ma stopnia profesora |
Ja również korzystając z okazji przesyłam najserdeczniejsze życzenia dla forumowiczów i wszystkich lomzyniaków :) Oby te świeta byly wesołe,pogodne,radosne,szczególne,wyjątkowe a przedewszystkim bezpieczne... Pozdrawiam
|
|
Dom a raczej jego ruina koło garaży koło jednostki wojskowej Al.J.Piłsudskiego.
|
|
"pijana"daj ogłoszenie w bezcennej.Ja tez w tamtym roku znalazlem szczeniaczka (poje.... ludzie wypuszczają je na fortach! ). Dzwoniło sporo osób i szybko znalazł nowego własciciela :-) Powodzenia.
|
|
strach sie bac ale jestesmy wiekszoscia na tym forum :D pozdrawiam wszystkich (to jest pelno prawna elitke lomzysko :P hehehe ) z 1 lo Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Większość z nas tu jest :d Jesteśmy jak "mafia" hehehe więc lepiej uważajcie
|
|
Wsio dobrego!!!
|
|
Thx, nawzajem :) Zbych
|
|
tak to jest jak sie zazwyczaj kochanemu dziecku pieska kupuje, a pote dziecku sie odmienia. wawer, jeszcze tak okropnej strony jak ta www.acomza.ov.... to nie widzialem...masakra pozdrawiam
|
|
Re: PO W. Bartoszewskim NOWINA - J. Vincent-Rostowski TEŻ nie ma stopnia profeso |
jak mozesz ocenic jest to piesek, który urośnie, czy będzie raczej malutki?
|
|
Wszystko zgadza się. Jeżeli pozwolicie pokażę następną zagadkę, bardziej przyjemną dla oka. Gdzie to jest? Które to osiedle i na jakiej ulicy jest ten plac zabaw. Zbych
|
|
a 5566 czemu nie ? do dwurzędówki albo do 1976 :P
|
|
zdrowych, wesolych, pogodnych, rodzinnych, cieplych, sytych,mokrych, ale i suchych swiat WIELKIEJ NOCY
|
|
bedzie malutki napewno, ma piekne duze czarne oczka :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Jedź do Mak-Robu na Senatorskiej przy III LO, na pewno będą mieli i pomogą. Zbych
|
|
fanka bocianka Tyle ? hehe Tego od groma jest i ciut ciut....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |