Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS zrobił wielką krzywdę państwu ukraińskiemu |
Ja wolę kupić bańkę castrola i wymienić samemu,wcześniej wymieniałem u kempistego i różnica jakości oleju jest zauważalna,troszkę lepsza kultura pracy silnika i zamiast 700ml na 12000km bierze mi z 300ml.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS zrobił wielką krzywdę państwu ukraińskiemu |
wystarczy mieć rozdwojenie jazni i być opłacanym przez rabina szechtera. Trzeba mieć też inne nicki takie jak: paplik, Mr_Andrzej, takczysiak, Mr_Andrzej, inkwizytor, maruda, ktoś-coś chociaż nie wiem, czy nie są już zajęte przez kogoś :)
|
|
a co to jest??
|
|
nie, pieski to oznaka mojego starego nicku: paplik są bezcenne. Muszą kojarzyć się ze mną. .
|
|
podczas rejestracji pojazdu traktowany byłem jak jakiś bandyta, który ośmielił się przyjść w poniedziałek po godzinie 15 tj. wtedy kiedy oni pracują do 16/30, razem ze mną weszło jeszcze dwie osoby, usłyszeliśmy: cyt. o kuur..... chyba kolejny autobus przyjechał. Nie powiem sprawę załatwiłem w 10 minut razem z wycieczką do kasy, w sumie 3 osoby to nawet nie jest chyba kolejka, ale niesmak pozostał. szkoda, że mi wtedy ankiety nie dali do wypełnienia, sam z siebie nie zwykłem latać do przełożonych takich przyjemniaczków, każdy może mieć też gorszy dzień a ja tam jestem średnio raz na dwa trzy lata więc idzie z tym żyć :-)
|
|
WEKEND :) Ona tańczy dla mnie :)
|
|
z nimi zawsze problemy są. raz była sytuacja ze petent pobił jednego tam w tym wydziale komunikacji.... oni tam za kare są cioty jedne..niewiem że nikt jeszcze nic z nimi nie zrobił....
|
|
weekend... i dla mnie tanczy... dla mnie..!
|
|
Czy ktoś wie gdzie można kupić książeczki z bajkami po angielsku? Słyszałam, że warto poszukać w 2nd-handzie ale dziś byłam w "Maskaradzie" w 4+ i żadnych książek tam nie znalazłam. Szukałam w empiku ale są dostępne tylko w sklepie on-line a nie chcę brać kota w worku, chciałabym najpierw zobaczyć zawartość tych książek. Jakieś pomysły?
|
|
Spróbuj pojebusie podszyć się pod login, który jest identyczny z innym zarejestrowanym tak jak ja to uczyniłem...
|
|
Tak, jestem prawdziwy PiS-dzielec...i obsrana świnia. .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |