poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy to już pora na powrót tzw. z d... wziętych, kupionych ekspertów od covida?

nie skumałem z tym pudłem
przyznaje bez bicia
:)))

Cholera , ale strzelanina w Fargotexie

Idę spać
bo jeszcze zabłąkana kula mnie trafi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy to już pora na powrót tzw. z d... wziętych, kupionych ekspertów od covida?

W tym filmiku nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania. Fakt, dowiedziałem się, czym jest PRAWDZIWY harlem shake, ale pytam o ten "współczesny" :)

Re: Czy to już pora na powrót tzw. z d... wziętych, kupionych ekspertów od covida?

tak i 4 tysie na łape kopsnie .

Kurna , ale szpilek i kabaretek im chyba nie każe wciągać :)))

Czy ktoś wie gdzie w Łomży mogę kupić lukier plastyczny?

wujek południe wcale się nie dziwię, że ludzie przychodzą pijani skoro w twoim 64 godzinnym tygodniu pracy nie mają nawet czasu się nachlać i wytrzeźwieć. Skróć tydzień do 40 godzin to i normalni ludzie zaczną pracować.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org