Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rekordowa podwyżka składek na ZUS dla przedsiębiorców! |
wiadomo kto wygra więc po co się trudzić na ten mecz :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rekordowa podwyżka składek na ZUS dla przedsiębiorców! |
morze majo , morze nie majo, tżeba zobaczeć !
|
|
no bez obrazy! ale "magazynek" masz mały! cóż przy mojej serii on znaczy?! trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! cholerka! znowu chyba nie trafiłam?
|
|
Nie wiem co chcesz mi weprzeć na temat wirtualnego lansu ten fetysz mnie nie kręci. Poruszyłem tylko temat choć teoretycznie nie mam nic przeciwko szmatexom jeżeli jest popyt ok. ktoś to nosi nie moja sprawa podejrzewam również że są tam i ciekawe rzeczy natomiast mam wrażenie że to jest wszędzie jeden już nawet nie po ale na drugim prawie każda witryna to odzież używana, biedronka a dobrych knajp jak na lekarstwo.
|
|
Autor: elitarny (---.xdsl.centertel.pl) Data: 23-02-13 15:31 Andrzej Gołota kondycyjnie jest lepszy na 100%. ...i pewnie dlatego co kilka minut ochraniacz wypluwal zeby choc oddech zlapac???????????????????????? on w ostatnim dziesiecioleciu wygral w ogole jakas walke??????????????????????????? ______________________________________
|
|
tak samo jak ktoś mieszka w Łomży to czy ma prawo się dziwić, że "roboty u nas ni ma"?
|
|
wiedzę w tej materii posiadam, inaczej Pepeszą bym się nie nazwała. przecież napisałam, że znowu nie trafiłam!
|
|
Jaka cena , taka marka . Sklep , to duzo powiedziane, to na rynku druga alejka 3 stoisko po prawej stronie . Taka gruba wygadana baba sprzedaje. Ona wszystko ma markowe i na wszystkim się zna . Te wszystkie modowe trendy ma w małym paluszku. Szlify zdobywała jeżdżąc jeszcze na stadion 10-lecia. Kolega wujek nie dość, ze kupił , to jeszcze skorzystał z doradztwa tej pani, to taka wizażystka. Chłopa modnie na komunie, lub weselke ubierze w try miga.
|
|
No nie tak samo. W Łomży Łomżyniak jest u siebie. On pojechał do dzikich i nienawistnych ludzi, mógł się spodziewać. Podobnie jak dziennikarka, która wlazła w tłum radujących się dzikich, żeby pokazać jacy to mili ludzie - tacy jak my - a oni z tej radości ją zgwałcili niemal na wizji.
|
|
to snów kolorowych życzyć zostało i niech Ci się pojedynek w samo południe przyśni!
|
|
Fakt, gdzie sie nie spojrzy, tam napis tania odzież, ale przecież wiekszość bab lubi sobie zrobić taki wypad raz na jakiś czas żeby upolować fajną szmatke.Też z początku źle o tym myślałem, dopóki żonka mnie nie wyciągneła na taki wypad.Zobaczyłem że jest bardzo dużo eleganckich rzeczy w stanie fabrycznym i przyszła mi wtedy myśl że jeszcze nie dawno zostawiłem w galerii duże pieniądze za ubranie gorszej jakośći, gdy tu można wynieść wiele dobrych rzeczy zamiast jednej kupionej w galerii. Co więcej, gdzie nie jestem, slysze tylko że ktos coś kupił na ciuchach, zauważyłem że ludzie się z tym nie kryją a stało się modą, że na zadane pytanie za ile kupilaś/es te fajne spodnie, odpowiada się chwaląc, że za 6zł na ciuchach. Jedyne co mnie może drażnić, to gdy przejeżdzam samochodem, w godzinach bardzo rannych, ludzie czekają w kolejce jak za komuny.To jest moim zdaniem bardziej wstydliwe niż iść raz na miesiąc o normalnej porze do owego punktu. Dziękuje za uwagę : )
|
|
Sztudent żebym ja się tak teraz pod gołym niebem przespała to nie wiem czy bym do rana dożyła :D
|
|
Otwórz coś lepszego!!!!!
|
|
|
Hej, szukam dobrego mechanika w Łomży dodam że auto mi się rozkraczyło i stoi na parkingu. Kto i jak pomoże mi je z holować do warsztatu?
|
|
Już teraz raczej rzuci palenie :-) „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Rzuci, ale nadal będzie myśloał tylko do godziny 12,00. Jak na Kurpsia przystało.
|
|
Nie wiem czy gdzieś w Łomży dostaniesz od ręki, ponieważ jest to towar mało chodliwy. Może allegro? Można także zrobić takie opony samemu , wkręcasz wkręty w starą oponę zabezpieczasz taśmą izolacyjną od środka i sruu! :)
|
|
a co sie stało z samochodem? nie kreci rozrusznik? kreci rozrusznik, ale nie chce odpalić? samochód jest w benzynie? na rope? troche wiecej informacji musisz umieścic bo nie wiadomo po twojej wiadomosci czy jest ci potrzebny mechanik, elektromechanik, a może gazownik...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=FOuh6D5Q_4I
|
|
Najpierw to chyba holownik!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Truskaweczka przepraszam za mój post w Twoim temacie. Byłam pewna, że dodałam go do innego wątku (1% podatku propozycje). Mam nadzieję, że Kubuś dostanie wiele 1%-ów :) Orany_Julek Twoja ignorancja i brak inteligencji przyćmiewa te forum. Każdy ma prawo pomagać komu chce. Jedni pomagają ludziom, inni zwierzętom. Pamiętaj, że te drugie głosu nie mają i same o pomoc nie poproszą. Idź podniecać się swoim wspaniałym samochodem, z którego jesteś taki dumny. Szkoda, że jest tylu płytkich ludzi jak Ty. Nie dziwię się, że psy na Ciebie szczekają - złych ludzi nie lubią. Nie mam zamiaru więcej do Ciebie pisać.
|
|
W tym roku istnieje możliwość przekazania 1% swojego podatku dla pokrzywdzonych przez los fretek. Stowarzyszenie Przyjaciół Fretek nawiązało w tym celu współpracę ze Związkiem Lubuskich Organizacji Pozarządowych (ZLOP), który ma status Organizacji Pożytku Publicznego uprawnionej do otrzymywania pieniędzy z podatków. 1% podatku przekazany na konto ZLOP z dopiskiem „DLA FRETEK” trafi do naszego Stowarzyszenia. Jeśli wypełniasz PIT za pomocą programu, to w odpowiednim miejscu trzeba wybrać OPP: "Związek Lubuskich Organizacji Pozarządowych" umer KRS: 0000169865 z dopiskiem (cel szczegółowy): DLA FRETEK Poniżej znajdziesz wskazówki co zrobić, jeśli wypełniasz PIT ręcznie. W części "WNIOSEK O PRZEKAZANIE 1% PODATKU NALEŻNEGO NA RZECZ ORGANIZACJI POŻYTKU PUBLICZNEGO (OPP)" W polu "KRS" wpisujemy 0000169865 W polu "Wnioskowana kwota" - kwotę, którą chcemy przekazać, czyli nie więcej niż 1% podatku należnego. W części "INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE" W polu "Cel szczegółowy 1%" wpisujemy "DLA FRETEK". Opcjonalnie można zaznaczyć pole "Wyrażam zgodę", wówczas Urząd Skarbowy przekaże informacje: imię, nazwisko i adres osoby przekazującej swój 1% oraz kwotę. Ostatnie pole tej części można zostawić puste. http://fretek.org/o-nas Niestety z racji co raz większej mody na fretki (oraz dalszego braku świadomości wśród ludzi, że jest to bardzo wymagające zwierzę domowe) wiele ogonków trafia do Stowarzyszenia. Zaniedbane, ranne, kalekie, przerażone... Dzięki 1% podatku większa ilość futrzaków ma szansę na dojście do siebie i znalezienie kochającego domku.
|
|
Nie pisze się "te forum", tylko "to forum". Idź lepiej wytarmosić swojego futrzaka!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |