niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Komu służy klimatyczne SZALEŃSTWO? Jan Ardanowski UJAWNIA CAŁĄ PRAWDĘ!

Moim zdaniem nie należy sugerować się opiniami w internecie. Tej firmy nie znam, ale 3 lata temu również przeczytałam niepochlebne opinie o swoim pracodawcy, podjęłam jednak ryzyko i od 3 lat pracuję i jestem bardzo zadowolona.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Komu służy klimatyczne SZALEŃSTWO? Jan Ardanowski UJAWNIA CAŁĄ PRAWDĘ!

i... nie ma!

"światopogląd" się zmieni!!!

rewolwer!... "poszczelamy" się?!

Tak to w Łomży.Takich fajnych boksów mamy tylko 10.Mieści się w nich razem 30 psów.
Jest jeszcze 30 zbudowanych w latach 2010 -2011.Obecnie wymagają poprawy podłoża i wzmocnienia siatki oddzielającej poszczególne boksy.
Remontu potrzebuje szpitalik.Kiedyś spalił się i odremontowano go najtańszym kosztem,co teraz skutkuje.Trzeba wymienić zwłaszcza podłogę.
Reszta boksów jest dość stara budowana z czegokolwiek.W miarę powstawania nowych te najstarsze (budowane głównie z blachy) będą rozbierane.
Wierzę,że jeszcze parę lat i warunki w całym schronisku będą naprawdę świetne.
I oby psy w nowych domach nie miały gorzej niż w schronisku.Bo nam marzy się,aby miały jeszcze lepiej.

no co ja "poczne", że kobietą się "ulęgłam"?!

no, a ze militarkę lubię, to taka propozycja z mej strony wyszła.

a gdzie amunicje załatwiasz, bo ja po lasach szukać muszę!

W tym świecie nie ma miejsca dla słabszych.Przemoc jest w każdej szkole. Zawsze znajdzie się jakiś wyrzutek co umili życie nie jednej osobie. Znam przypadek,gdzie uczeń czwartej klasy zastrasza kolegę. Po lekcjach czyha, żeby go pobić ,za byle co, że żle na niego spojrzał lub dostał lepszą ocenę. Na przerwach każe kupować batona to będzie go lubił, albo dać złotówkę. Rodzice dzieciom wpają,że bądż grzeczny,nie bij się z innymi bo to jest złe. Dziecko musi umieć się bronić niestety. W niektórych sytuacjach nauczyciele wiedzą rodzice też.

i do czego to dochodzi?!

żeby mężczyzna temat o szmateksach zakładał?!

rewolwer "strzel" mu jeszcze!

się ewentualnie "poświecę" i serię mu poślę!

Szmateksy szmateksami, ale dlaczego ludzie kawioru nie jedzą (tego orginalnego) i szampanami (tymi z Champagne) nie popijają ?
noooooooo
toż to zgroza

rudy błazen z druhem

no i widzę, że pracodawcą jesteś.

to za jaką prace płacisz 12.50zł/godz?
stawka nie jest zła, a pijanych w d..ę kopnąć i znalezć innych, chyba żaden problem?

ale policz, jeżeli nawet uczciwie płacisz, jak za to przeżyć i po salonach ciuszki jeszcze kupywać?!

komu się i gdzie poprzewracało?!

Jak przeżyć policz sobie 15 zł po 64 godziny tygodniowo daje to 960 zł za 5 i pół dnia a ludzi już chyba 20 z Łomży i nie tylko się przewineło ba dodam że każdy z nich mówił o ciężkiej sytuacji materialnej na ponad dwudziestu przy zarobkach prawie 40.000 zł nie było wyjątku. Tak zatrudniam ale abstynentów o których coraz gorzej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org