Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rodzina na cudzym, czyli na naszym |
ja wiem co ci się popsuło! Samochód się popsuł!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rodzina na cudzym, czyli na naszym |
Zwracamy się z prośbą o przekazanie 1 % swojego podatku na leczenie i rehabilitacje mojej córki Pauliny. Wiosną 2012 roku u Pauliny zdiagnozowano autyzm wczesnodziecięcy. Od tamtej pory jest prowadzona ciągła terapia i rehabilitacja mająca na celu wspomaganie jej rozwoju. Przekazując swój 1% podatku za rok 2012 możesz pomóc Paulinie wystarcz wypełnić pola wskazując numer KRS Fundacji Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" 0000037904 w pozycji :Cel Szczególny 1% należy wpisać 19850 PLONA PAULINA. Za okazaną pomoc dziękujemy bardzo Beata i Mariusz Plona
|
|
Nie rozumiem dlaczego to pismo się znalazło na psim forum?
|
|
w niedzielę?
|
|
To fakt, była już rekrutacja i zaczęły się już szkolenia. Ogólnie sprawa jest dość ciekawa, teraz będzie chyba rok szkolenia a oni zapewniają po tym zatrudnienie przez chyba pół roku. A no i dostaje się kasę coś kolo 600 zł za to, że się szkoli
|
|
Laik, zwykły widz TV, niezwiązany z tematem, ani strukturami tego związku śmiało może wywnioskować, że ten twór jest chyba najbardziej niezorganizowanym i skłóconym związkiem, jaki istnieje w Polsce. O zawiści i stosunku kobiet do siebie nie wypada pisać, ale niekompetencja osób, które to napisały owszem, bo nie ten dział i nie w ten sposób. Bylejakość można tłumaczyć tym, że głównym działaczkom nic nie grozi, one ze szpitala nie zostaną zwolnione ze względu na przynależność związkową. O ile kojarzę, to wśród radnych jest przedstawicielka tego zawodu, i co? Moja rada, to zmienić zarząd i zmusić do roboty osoby, które wystawiają negatywny wizerunek pielęgniarkom wykonującym uczciwie swoje obowiązki, wtedy wspierających i pozytywnych wpisów by nie zabrakło, jak dzisiaj.
|
|
Wieeeelkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |