Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rosyjski żołnierz wyzwoliciel. |
Pokaż lekarzu co masz w garażu:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rosyjski żołnierz wyzwoliciel. |
A może zakładam masę tematów zbyt kontrowersyjnych dla tej części Polski? Co do głupot- to jak ktoś walnie głupi temat to go trolluję, jak ktoś potrzebuje pomocy, staram się mu pomóc, jak ktoś krytykuje na poziomie to mu za to dziękuje i wyciągam wnioski z krytyki, jak ktoś mnie trolluje to sam widzisz. co do trzeciego, kiedy ja się plątałem w zeznaniach? Zarzuć jakiś przykład, bo jakoś nie pamiętam.
|
|
Witam. Czy ktoś może wie gdzie jest w Łomży sklep dla kobiet w ciąży?
|
|
jaro00 twoje informacje sa juz mocno nieaktulane . Tak jak piszesz faktycznie było ale po nowelizacji prawa o ruchu drogowym przepisy dotyczace dróg publicznych mają już zastosowanie do innych miejsc gdzie odbywa się ruch pojazdów i pieszych. Polecam zajrzec do kodeksu bo widac powazne braki. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
Co do niektórych "specjalistów" z dziedziny psychiatrii, powiem wprost. Psychiatrzy powinni sami się leczyć, a nie szukać dziury w całym i wynajdować choroby u innych wmawiając im, że to jest związane z ich psychiką, fajny artykuł o tym znalazłem. http://www.anty-psychiatria.info/cms/pages/zglos-naduzycie-w-psychiatrii/jak-bronic-sie-przed-psychiatria.php Swoją drogą, szczera rozmowa z kimś na prawdę bliskim, kto Cię rozumie, daje dużo więcej niż jakieś farmakologiczne gówno, które powoduje szereg skutków ubocznych co zostało napisane w artykule ;]
|
|
pyza ja też nie staram się dzielić ludzi pod tym kątem, podałam tylko taki przykład co do tematu :) wszędzie, na kazdym kroku człowiek spotyka się z chamstwem które nie koniecznie musi wywodzić się z powodu : miejsca zamieszkania czy pochodzenia danej osoby.. a ty maruda stajesz się coraz bardziej żałosny :D wychodzi na to że kłócisz się tu z conajmniej o połowę młodszym od siebie kolegą Edvardem.... :D a mimo to on - na pierwszy rzut oka - wydaje się chyba bardziej dojrzały od ciebie wnioskując po jego wypowiedziach... :))))))))) :P
|
|
No tak, niektórzy rodzą się i umierają i nie wiedzą nawet czego doświadczali pomiędzy. Moim zdaniem żyjemy po to by doświadczać tego co jest pomiędzy narodzinami i śmiercią, bo zazwyczaj to albo żyjemy w przeszłości, albo w przyszłości, albo właśnie w swoich głupich koncepcjach na temat życia. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
Maruda- W Twoim przypadku, pozostaniesz chorym gównem do końca ;] Ja tylko piszę, tak jak napisałaby większa część ludzi, która mówi o tym w swoich domach, bo boi się mówić o tym publicznie. Zresztą zacytuję sam siebie i dzięki, że to przytoczyłeś;] Ruszą do broni dzielni Polacy Walczyć o Polskę będą ludzie pracy Kraj wolny od korupcji i biurokracji Broń palna i katiusze wejdą do akcji W imię jedności poleje się krew pod ostrzem gilotyny spadnie radziecki łeb Upadnie komuna, masoństwo, żydostwo Powstanie monarchia dla Ciebie wolna Polsko. Wmawiaj sobie dalej, że nie mam w tym racji. Zresztą nie tylko w tym. Co do poglądów prawicowych i Faszyzmu i "Faszyzmu" to poczytaj sobie też czym jest prawdziwy neoliberalizm, feudalizm, faszyzm i prawica, a nie "faszyzm" i "prawica", które znamy z i tak zagmatwanej już historii naszego kraju. http://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Skany_dokumentow_historycznych_042.jpg
|
|
W tej galerii na Bawełnie? Pfff.. niedoczekanie ;)
|
|
wez spadaj co :)
|
|
.....?
|
|
Napewno czytają, trzeba się starać i uważać na słowa :P
|
|
Może nam fanka rower sprzeda?
|
|
ja pedałować nie będę :D
|
|
Polki to wiadomo, są najpiękniejsze, Niemki człowiek widział, Holenderki, Francuzki i Brytyjki, no i one w sumie podobnie wyglądają
|
|
od 1000 do 2500. ..miałem mg-1019 5cio letni...
|
|
Widzisz paplik jak się sam wydałeś? Piszesz z paplik, takczysiak, blondloczek1, i ty miałeś tych nicków :) uhu hu follow me
|
|
Witam serdecznie. Chciałabym się dowiedzieć jakich Państwo polecają kamerzystów i fotografów na wesele okolice: Łomża, Białystok. Poszukuję kreatywnego fotografa, który robi "dużo" zdjęć do 4tyś zł. i konkretnego kamerzysty. KAMERZYSTA Zależy mi na obecności kamerzysty standardowo na przygotowaniach, ślubie i weselu, natomiast chodzi mi o fajne zmontowanie filmu trwającego około godzine, wesołym klimacie, oraz przygotowanie do niego skrótu (teledysku) lub kilku teledysków np z pierwszego tańca itp. FOTOGRAF Obecny od fryzjera, kosmetyczki, w domu pani i pana młodego , kościele, na weselu do 1 - 2. Osoba która robi naprawdę dużo zdjęć: ślub, wesele i plener są to zdjęcia naprawdę dobre i godne dalszego polecenia. Ps. Co myślą Państwo odnośnie kamerowania firmy hgstudio, czy ktoś z nimi współpracował? Czy znani są również Państwu fotografowie, którzy robią zdjęcia lustrzankami (aparaty są podwieszane przy suficie i same robią zdjęcia)? Niestety nie znam nazwisk i nie mam kontaktu telefonicznego do tych Panów. Czekam na opinię. Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za odpowiedzi.
|
|
Re: Russian soldier liberator. |
Cool! Like <a href=\"https://snake.io\" rel=\"external\">Snake.io</a>!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |