Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Likwidacja sił zbrojnych Ukrainy – Paul Craig Roberts |
CO wy macie do tego miejsca, mi to sie podoba.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Likwidacja sił zbrojnych Ukrainy – Paul Craig Roberts |
Treść jest ukryta
|
|
ja dzis jezdzilem, kiepsko nie jest:) tylko na nie ktorych uliczkach jest troche problem z jazda pomaluje rower i naprawie:) tanio
|
|
Bez jaj to tylko snieg.jak jakas "mama" ma problem zawsze pomoge bez oplaty na piwo.ale no coz kultura.po co od razu podnosic stawke za eksploatacje.ludzie zima jest!!a kazdemu jest ciezko!!najlepiej zwolnic kazdego jest to kolego czyjs ojciec matka jest to ciec urzednik itd...pamietajmy wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. A propo tego ciecia pytalem bylem widzialem za 1700 od 3 rano kto z was wstanie do odsniezania??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dobrze ustawiają w Piątnicy w stacji diagnostycznej ( jak jedzie się na Wiznę po lewej stronie) korzystałem, polecam.
|
|
Autor: BarbaraB (---.elomza.pl) Data: 22-02-13 22:01 pedalskie gadki to nie tu panowie, tu piszą normalni ludzie- a jak wygląda ten normalny człowiek?? możesz opisać??.............................
|
|
pabloz4 za tą wypowiedź : "Autor: pabloz4 (---.lomza.mm.pl) Data: 24-06-12 14:14 to efekt tego że nie chodzicie na zebrania ŁSM . Na wybory huje ze SM zwołują rodzinkę i przydupasów wybierają sami siebie i robić co chcą mając w dupie mieszkańców" to powinien do Ciebie zadzwonić ale prokurator za obelżywe obrażanie ludzi, a jak się okazuje nikt nie jest anonimowy w sieci :) Pozdrowionka Panie Pawełku
|
|
miałem koleżankę z 3lo, bbbbbaaaaaaardzo fajna ;)
|
|
toć to jeszcze dziecinada, jakie tam dobre dziewczyny się kręcą? Chyba że pokroju ''Pieńkoś'' ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |