Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powstała Mapa \"Szkół wolnych od (s)HiT-u\". |
szok
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powstała Mapa \\\"Szkół wolnych od (s)HiT-u\\\". |
Treść jest ukryta
|
|
w ogłoszeniach zobacz jest dużo ofert...............
|
|
części w tej stodole pewnie trzyma
|
|
do jasnej nędzy, to jakaś paranoja w tycm chorym kraju z tymi kasami. Podobno każdy warszata samochodowy, fryzjer handel na rynku, budowlaniec ma kupić kasę do 1 marca! Wczoraj mi księgowa powiedziała. ogalszajaą to na kilka dni i myśla że każdy zarabia w pytę że kupi. w tym chorym kraju nic nie idzie normalnie zarobić a jeszcze dowalają kolejne obciążenia. I księgowa postraszyła że po 1 marca od razu będą kontrole i kary. Tusk wpisał do budżetu wpływy z mandatów za fotoradary, zrobiło się głośno to teraz pewnie chce wyrównać wpływy karami za brak kasy. i oczywiście na ostatnią chwilę i po cichu. Nie wiecie od której ten unitechnik czynny dzisiaj i czy mają jeszcze kasy?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kiedy został zlikwidowany ośrodek dla uchodźców w łomży /po protestach mieszkańców/ były o tym programy w tv i cały kraj dziwił się ze jest takie małe miejsce, małych ludzi gdzie nietolerancja, ksenofobia doprowadziła do likwidacji ośrodka dla uchodźców wojennych. Już niema ośrodka a jest gorzej niż było, podlaskie jest na ostatnim miejscu we wszystkim. To polska b. to idzie z ojca na syna, wy powtarzacie to co wasi starzy.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jadę w niedzielę z Łomży do Gdańska tj. 24-02 po 16.oo i mam dwa wolne miejsca . tel .728-542-689
|
|
Konsul2 to prawda, teoretycznie wszedzie zrobią ale doświadczenie nauczyło mnie, że mało kto się przykłada do tego. W miejscu gdzie ostatnio robiłem przegląd opuszczono mi światła byleby nie za wysoko i szybciej i po robocie, nawet nie sprawdzono czy światła nie świecą na pobocze. Potrzebny fachowy i sumienny zakład, na partaczy szkoda kasy. Co do regulacji samemu myślę że to zły pomysł.
|
|
700zł US zwraca ale pod warunkiem ,że prowadzisz działalność na niej min jeszcze 2 lata- inaczej będziesz musiał zwrócić
|
|
Autor: nick39 (---.dynamic.lte.plus.pl) Data: 22-02-13 17:04 lotnisko powinni tam zrobić.. w łomży jeszcze niema a powinno być.... Moim zdaniem powinni tam wybudować port.
|
|
:)
|
|
Boksy, które powstały w 2012 z 1% , jaki otrzymało schronisko : „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Proponowałbym dla tych ludzi wynagrodzenie dodatkowe (premie) jak w polskim rządzie :)))
|
|
brawo „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
tylko uwazaj zeby pod h.. nie ładował „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Witam :) Czy orientuje się ktoś, czy w Łomży można zamówić masaż relaksacyjny oraz masaż działający przeciwbólowo? Jeśli tak, to ggdzie ? Poproszę o kontakt i/lub adresy Pozdrawiam
|
|
słyszałem ze jest coś takiego tylko wiesz.... to nie są tanie rzeczy
|
|
JEST. jest. JEST basen TYLKO dla muzułmanów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tu o nim wyczytałem: http://www.euroislam.pl/index.php/2013/02/zycie-z-islamem-na-gardle/ Niech ta pływaczka tam jedzie (i może nie wracać) i se pływa do woli!!!!!!!!!!
|
|
Basiu, ja rozpalę Tobie takie ognisko, że będziesz mogła spać bez ..... zbędnych rzeczy ;)
|
|
facetjaga - mały człowieczku - a myślisz, że skąd się wzięły te protesty mieszkańców? Jak powstawał ośrodek mieszkańcy byli gościnni. Dopiero po paru latach jak poznali na własnej skórze co to za "uchodźcy wojenni" to zaczęli mieć ich powyżej uszu. Poza tym - to zwykli uchodźcy ekonomiczni. Przyjeżdżają tu po zasiłki a nie uciekają przed wojną, której dawno już nie ma. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
A i fanka ma wygodę, bo na łyżwach pojeździ zamiast buty zdzierać :) ***** ***
|
|
A żebyście wiedzieli ze więźniowie powinni aktywnie pracowac. Tak to lozymy na ich utrzymanie a w przypadku ich pracy dla społeczeństwa nieraz wyjdzie sie na plus.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |