Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czego nie wiesz o A. ichniku i jego rodzinie?! |
o młodzi naiwni Z miasteczka nei zrobicie metropolii Wspomnicie jeszcze moje słowa Galeria w tym miejscu to strzał w stopę Odczujecie to jak będziecie chcieli jechać do domu Zawadzką lun Sikorskiego ach te nowe światła) W biąłym w Galeriach sa puchy - byłem 2 tyg temu Jakim cudem ma tam być tanio jak czynsz jest 12 tyś zł ? to cztery stówki dziennie Dolicz pensje i podatek to do kazdego ciucha 50 % to narzut za to że kupujesz w sklepie z ruchomymi schodami Tylko idiota tam kupuje Każda rzecz z galerii możesz mieć taniej z netu Ostatni tak kupiłem adidasy w galerii zmierzyłem zapamiętałem modelik i mam buty ze sklepu internetowego a stówka w kieszeni Powodzenia frajerzy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czego nie wiesz o A. ichniku i jego rodzinie?! |
słuchaj niewolnik, nie dodawaj komuś czegoś. Jak ty masz problem z pamięcią, to sobie wez psychotropy i po problemie. Szukasz problemu jak pijany podpórki, gówniarzu.
|
|
No ja już przekazałem swoją działkę na hospicjum, ale życzę zdrówka i powodzenia.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
O i czesiu niespelniony klient greckiej;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |