Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dr K. Bross: ryzyko poronienia wzrasta 30x, po przyjęciu KECZUPa |
vizev mieszkalem tam ale teraz gdzie indziej ;] a dlaczego pytasz ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dr K. Bross: ryzyko poronienia wzrasta 30x, po przyjęciu KECZUPa |
Karolak to *****, która jakby miała trochę kultury w życiu nie wspomniałaby, nie postawiłaby takiego zarzutu w sposób publiczny. Radziłbym, aby lepiej zainwestował coś w ten swój szczerbaty uśmiech.
|
|
hahahhah ty palancie, naucz się czytać i przeczytaj co napisałem wcześniej i ile taniej kupiłem aku na allegro niż w od łomżyńskich wielkich handlarzy, to po 1, po 2 nie jestem tu od uświadamiania tumanów, ciot, przygłupów, przeszczepów, pop....leców, frajerów, handlarzy-częściami takich jak ty. Ciebie i twoje zdanie mam głęboko w szczurzej dupie, bo w swojej mam więcej warte G. Wisisz mi ty razem ze swoją filozofią. Ja już swoje napisałem, mądry przeczyta, kupi dużo taniej na allegro, głupi posłucha ciebie i da ci zarobić na chleb, ewentualnie jakieś buty. Spie....laj.
|
|
Nasz Maestro ma fryzurę podobną do samego Szopena tak że nic dziwnego że zostali nominowani do Fryderyka. Może w uznaniu ich zasług poprawi się ich los (na razie chociażby tej słynnej toalety).
|
|
Widzę że już ci psychika wysiada, bo piszesz jak zdenerwowany nastolatek.Ciot frajerów, dorosły człowiek nie używa takich młodzieżowych wyzwisk.Wiesz że mam racje , dlatego już nie masz co do powiedzenia przygłupie, akumulator , z taką wiedzą, to ty może kupowałeś , ale do roweru elektrycznego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |