środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Następna zatruta rzeka!

Jezeli pizza z Diavolo nie jest najlepsza,to tym twierdzacym
inaczej proponuje Giuseppe z KauflandA lub margerite z Biedrony.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Następna zatruta rzeka!

aż specjalnie ci znalazłem teraz żebyś nie szczekał daremno jak nie masz o tych sprawach pojęcia.

Opłata depozytowa jest to opłata pobierana przy sprzedaży baterii i akumulatorów kwasowo-ołowiowych (samochodowych i przemysłowych) przez sprzedawcę detalicznego tych produktów, jeżeli przy sprzedaży baterii lub akumulatorów kupujący nie przekazał mu zużytej baterii lub akumulatora

na dworcową 1

Czy do twojego tępego łba nie dociera, że JA, osobiście k.... wa JA kupiłem aku przez allegro, gdzie wysyłka była, gdzie akumulator przyszedł w kartonie zabezpieczony dodatkowo styropianem, z naklejką (uwaga szkło, stawiać w pionie)?

Autor: M@ster (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 21-02-13 21:16

ja wyjechałem i co? i nic, tam gdzie stałem nie odsnieżone, pod sniegiem lód, przyjechalem po pracy i targałem się pół godziny zeby zaparkować-TRAGEDIA! sniegu po pachy

A ty nie w Piątnicy mieszkasz?

Pół godziny to cały parking byś odśnieżył, zimówki zakładaj nie żałuj.

Czy gdzieś w Łomży znajdzie się prace dla dzieci w wieku -16 ? Jak tak to gdzie ? ( Na weekend )

ja tam w pełni popieram uczyc sie gowniarzeria bo pozniej tylko prochy i kradzieze i gwalty

Ideologia głoszona przez skorwioną muszkę to czysta utopia pomieszana z demagogią podlana niezdrowym, zatęchłym, religijnym sosem nienawiści i pogardy do innych ludzi np. inwalidów.

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

nie polecamy

follow me

polsat porusza tylko poważne i ważne problemy

Zgadzam sie z przedmowca, rowniez uwazam ze takie obiekty powinny sie znajdowac na obrzezach miasta

Witam potrzebuje pomoce w sprawach sądowych. A mianowicie potrzebuje pomocy w sprawach związanych z ZUSem i potrzebuje do tego adwokata. Jakiego Łomżyńskiego adwokata do tego polecacie ??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org