Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Następna zatruta rzeka! |
Jezeli pizza z Diavolo nie jest najlepsza,to tym twierdzacym inaczej proponuje Giuseppe z KauflandA lub margerite z Biedrony.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Następna zatruta rzeka! |
aż specjalnie ci znalazłem teraz żebyś nie szczekał daremno jak nie masz o tych sprawach pojęcia. Opłata depozytowa jest to opłata pobierana przy sprzedaży baterii i akumulatorów kwasowo-ołowiowych (samochodowych i przemysłowych) przez sprzedawcę detalicznego tych produktów, jeżeli przy sprzedaży baterii lub akumulatorów kupujący nie przekazał mu zużytej baterii lub akumulatora
|
|
na dworcową 1
|
|
Czy do twojego tępego łba nie dociera, że JA, osobiście k.... wa JA kupiłem aku przez allegro, gdzie wysyłka była, gdzie akumulator przyszedł w kartonie zabezpieczony dodatkowo styropianem, z naklejką (uwaga szkło, stawiać w pionie)?
|
|
Autor: M@ster (---.lomza.vectranet.pl) Data: 21-02-13 21:16 ja wyjechałem i co? i nic, tam gdzie stałem nie odsnieżone, pod sniegiem lód, przyjechalem po pracy i targałem się pół godziny zeby zaparkować-TRAGEDIA! sniegu po pachy A ty nie w Piątnicy mieszkasz? Pół godziny to cały parking byś odśnieżył, zimówki zakładaj nie żałuj.
|
|
Czy gdzieś w Łomży znajdzie się prace dla dzieci w wieku -16 ? Jak tak to gdzie ? ( Na weekend )
|
|
ja tam w pełni popieram uczyc sie gowniarzeria bo pozniej tylko prochy i kradzieze i gwalty
|
|
Ideologia głoszona przez skorwioną muszkę to czysta utopia pomieszana z demagogią podlana niezdrowym, zatęchłym, religijnym sosem nienawiści i pogardy do innych ludzi np. inwalidów. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
nie polecamy follow me ![]()
|
|
polsat porusza tylko poważne i ważne problemy
|
|
Zgadzam sie z przedmowca, rowniez uwazam ze takie obiekty powinny sie znajdowac na obrzezach miasta
|
|
Witam potrzebuje pomoce w sprawach sądowych. A mianowicie potrzebuje pomocy w sprawach związanych z ZUSem i potrzebuje do tego adwokata. Jakiego Łomżyńskiego adwokata do tego polecacie ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |