Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Leszek Sykulski na PREMIERA Polski! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Leszek Sykulski na PREMIERA Polski! |
A czy nie sądzisz, że lepiej niech pieniądze będą przeznaczone SM niz na jakieś nagrody. Jest SM, niech jest chociaż dla oka. Płacić tym czy tym, to niech oni są. Trzeba tez pamietać o tym, że zbyt dużych uprawnień to SM nie ma i za bardzo nie mogą nic zdziałać, ale jestem za tym, żeby trochę ruszyli w patrole piesze, niech się wykazą choc trochę pomocą ludziom.
|
|
takie mamy czasy, wszędzie nepotyzm. i nic na to szary obywatel nie poradzi. Nie ma się ustawionego tatusia, mamusi, to nawet wykształcenie, doświadczenie w niczym nie pomoże.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Znalazłem kiedyś włos w pizzy, (przypieczony w serku) mniam. Po poinformowaniu obsługi o całej sprawie oburzona kelnerka stwierdziła, że to niemożliwe. Przecież obsługa ma inny kolor włosów!! Szczerze nie polecam.
|
|
noval, czyzby chodzilo o szpital w Lomzy? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Jestem za zlikwidowaniem tej formacji , bo z niej tyle pożytku co ze psa gnoju!! A w te miejsce dofinansować Policję bo to oną wykrywa przestępstwa!!
|
|
łomżyniaki to wiesniaki,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |