Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prof. Grosse: Trzeba wycofać się z Funduszu Odbudowy |
Nie ma żadnych wymagań ani przepisów że taki kurs powinieneś posiadać :) Musisz znac przepisy a serwisant instalujący Ci kasę fiskalną/ drukarkę - ma obowiązek przeszkolić Cię w obsłudze :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prof. Grosse: Trzeba wycofać się z Funduszu Odbudowy |
a po jaki k.u.t.as ci ten kurs nie jest wymagany idziesz do pracodawcy stawia cie na kasie i pracujesz, czas się ogarnąć i przestać wydawać pieniądze na jakieś zryte kursy tylko po to żeby zapie.r.do.lić swoje CV niepotrzebnymi bzdetami
|
|
Też właśnie jak rozmawiałem z serwisantem, to powiedział, że mnie zapoznają z kasą....
|
|
Re: sygnatura Nie chodzi o to, aby nikt przez to miasto nie przejeżdżał. Chodzi o to, aby kmioty uruchamioli dla siebie miejsca pracy po wiochach, tam, gdzie ich miejsce. Chyba nikt nie powie, że oni nie mogą brać pożyczek na działalność. Niekoniecznie muszą bezczelnie żerować na skromnych możliwoSciach miasta. Ich miejsce na wsi. Chcą wygód? Niech sob ie stworzą, a n ie na gotowe w myśl zasady, że im się należy. Muszą w końcu nauczyć się pokory.
|
|
Byłam dzisiaj w Unitechniku na Starym Rynku. Mieli tam niezły młyn, ale kas zauważyłam chyba z kilka rodzajów; małe przenośne i większe.
|
|
przepraszam poprawka bruttoooooooooo poprawka na hamecka hodziło o stawkę brutto rudy błazen z druhem
|
|
teraz czytałem na forach, że jak wymieniają rozrząd to nieraz im właśnie ten czujnik pada, izolacja się kruszy. Kiedyś kumpel w omedze 2.0 16v przy wymianie silnika miał inne koło zębate na wale korbowym, i było inne w starszym modelu. Wtedy też mu zamulało. Ale to diesel....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |