Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
siostra Karnowska przeszła samą siebie prównując KACZASZFILEGO do Ks Piopiełószki! |
a ta psina nie jest z maści do hieny podobna??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: siostra Karnowska przeszła samą siebie prównując KACZASZFILEGO do Ks Piopiełószki! |
Nie wiem jakiej firmy. Takie akumulatory są montowane do fordów. Zamieszczam link: http://www.ford-esklep.pl/pl/c/Mondeo-Mk3-2000-2007/40.
|
|
Re: siostra Karnowska przeszła samą siebie prównując KACZASZFILEGO do Ks Piopiełószki! |
Nigdy czegos takiego nie doswiadczylem,nie wiem jaka musi byc temp zebym nie zamarzl w tym szalasie itp, ktos ma jakies doswiadczenia ? rudy błazen z druhem
|
|
i pojadą... do lasku jednaczewskiego! i drzewa połamią i butelek porozrzucają! oj chłopcy survivalowcy!
|
|
Tak jak w temacie jak Wam smakuje jedzenie w Diavolo,wystrój, koszta wobec jakości potraw? Mam ze starymi znajomymi mały wypad. Czytam ze W Biesiadle tragicznie w Greku też.Mieszkam juz poza Łomżą moze sie za dobrze nie orientuje a ta pizzeria mi wpadła w oko.Polecacie? urbi et orbi !
|
|
hehhehehe noooo, najlepiej skończyć polibudę w wawie, albo oxford, no może wtedy coś tam dostaniesz, jakiegoś magazyniera czy coś, ewentualnie za biurkiem za 1500zł. :) wtedy będziesz w miarę dla pracodawcy
|
|
No dzięki wielkie, myślisz, że wybieram się tam i nie znam powyższej strony? O zgrozo... Nie wiem, gdzie widzisz tu informacje o tym, od ilu punktów przyjmują do tego liceum, no ale może jestem ślepa i spalcie mnie na stosie.. Zapytałam, bo nie mogę tego nigdzie znaleźć i chciałabym, by wypowiedziały się osoby, które mają o tym pojęcie i znają konkretną odpowiedź na moje pytanie ;)
|
|
typowa policjantka! 100% predyspozycje!
|
|
diavolo - pie**olo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |