Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Raport o narodowej głupocie |
ok, plik jest tutaj w formacie .doc [ur]http://www.filegone.com/ah4f Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Raport o narodowej głupocie |
oj sorki :) http://www.filegone.com/ah4f "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
tz ja sama konczylam ogolniak w 96 i w tych czasach/bo nie wiem, jak jest dzisiaj/ mechaniak to byla najlepsza techniczna szkola w lomzy, wiec ci chlopcy mieli jakas zawartosc szarych komorek w mozgu, skoro uczyli sie tam MaYel ''Gdybym źle się czuł w wykonywaniu swojego zawodu po prostu bym robił coś innego. Jeśli nauczyciel mówi, że jego zajęcie byłoby wspaniałe żeby nie uczniowie, to chyba należy zweryfikować sens pracy w szkole. Po za tym znam nauczycieli którzy szacunku do siebie nie wymagają, po porstu wkładają dużo serca w swój zawód i tym właśnie wzbudzają szacunek u swoich uczniów'' byloby fajnie, zeby to byloby takie proste-zapewniam cie, kazdy poczatkujacy w swoim zawodzie / jak sadze, dotyczy to wszystkich grup zawodowych/ wklada serce w swoja prace jak wytlumaczysz fakt, ze u jednego nauczyciela znajda sie uczniowie, ktorzy ucza sie, dyskutuja, swietnie sie bawia na lekcjach/na lekcji mozna swietnie sie bawic/, a zaraz obok siedzi taki, co 2 groszy do tematu nie wsadzi, bo go nie interesuje, pracy dom. nie zrobi, bo mu sie nie chce, nauczycielowi normalnie nie odpowie tylko , zabluzga, czy cos w tym stylu- to mi wytlumacz, jak to jest, ze dla ucznia A, nauczyciel ''zasluzyl'' na szacunek, a dla B nie-czy to nauczyciel o 2 twarzach jakis, czy co W SZACUNKU DO LUDZI POWINNO BYC SIE WYCHOWANYM, BO CO BYLOBY Z BIEDNYM PRZECHODNIEM, KTORY NIEOPATRZNIE PRZECHODZAC PRZY TAKIM LYSYM BEJSBOLU, NIE ZDAZYLBY ZASLUZYC NA SZACUNEK OWEGO BEJSBOLA/ NO BO JAK TU ZDAZYC, JAK ZASLUZYC/ twoje rozumowanie jest bledne niedobrego nauczyciela sie nie lubi, ale ciagle szanuje tak samo z rodzicami, szanuje sie, bo sa, a nie, bo zasluzyli tak samo, jak oni cie kochaja za samo istnienie, a nie za wynoszenie smieci/ o ile wynosisz/ na szacunek nie zasluguja ludzie krzywdzacy innych /nauczyciel stawiajacy niedostateczna krzywdzi tak samo ucznia, jak uczen krzywdzi nauczyciela przychodzac nieprzygotowanym na zajecia/ zauwazcie, ze problem zanika na uczelniach wyzszych, bo ida tam ci, co chca i maja predyspozycje, a wiec wiedza, po co ida
|
|
Nomex: chętnie wykonam Ci takie logo. Zgłoś się do mnie na GG 6669863.
|
|
tak was czytam i czuję tę nienawiść do lekarzy. aż się leje z ekranu. jeszcze kogoś nienawidzicie? czy tylko ich? rozumiem, że zgodnie w własnym nastawieniem nie korzystacie z usług lekarzy (w końcu macie brak zaufania). życzę dużo zdrowia. a w razie choroby - pacjencie lecz się sam!!!
|
|
strzelam[b/] Global Deejays - Its The Music :p "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Pozwolę sobie wkleić jeszcze jedną zagadkę. Gdzie jest taka brama.? Pozdrowienia.
|
|
Lekarze: Teraz się zacznie Piątek był tylko rozgrzewką - mówią lekarze i zapowiadają dalszy ciąg walki o podwyżki. Teraz przyszedł czas na manifestacje, nieposłuszeństwo administracyjne, żądania większych pieniędzy z NFZ, a także - wzorem Podkarpacia - zbiorowe składanie wypowiedzeń z pracy. http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060410/BIALYSTOK/60409006 Więcej: Minister zdrowia Zbigniew Religa powiedział w piątek dziennikarzom, że akceptuje żądania lekarzy dotyczące podwyżek płac, ponieważ uważa, że zarabiają oni zbyt mało. Zaapelował jednocześnie do pracowników służby zdrowia, by w poniedziałek stawili się w pracy. Tymczasem prezes Naczelnej Rady Lekarskiej zapowiedział, że jeśli problemy służby zdrowia nie będą szybko rozwiązane, to może dojść do eskalacji protestów w całym kraju. Więcej: http://wiadomosci.o2.pl/?s=261&t=207717 A jak nie znajdą się pieniądze, czy lekarze za przykładem górników wymuszą siłą podwyżki idąc pod Sejm z kijami baesballowymi? rudy błazen z druhem
|
|
SxxxK dla mnie tatuaz nie jest aktem odwagi,do niedawna sadzilem ze jedynym katem jakim jest to aktem glupoty...ale ostatnii czasy przymiezam sie do czegos czegos na lopatce...uprzedzam od razu...zaden chhinski znaczek ani smok,a tym bardziej jakies czaszki Zbych
|
|
ja kończyłem mechaniak i mam same wspaniałe wspomienia było ciężko miejscami a pewna pani wykopywała topór wojenny co 2 miesiące inna powtarzała wkółko ze praca z nami to zesłanie a i tak nie było najgorzej po skończeniu szkoły była wdzieczność. mechaniak to dobra szkoła którą sie docenia dopiero po jej skończeniu pozdrowieniadla pań Sacharczuk i Rosińskiej. specjalnepozdro dla sora suma sorze sumie coś tam sie umie hahahhaha
|
|
aha zapomiałem jak znajdziecie na sieci ciekawe zdjecia z z a w a rtośc ią damskich torebek to też zamieszczajcie na forum
|
|
to co znajduje się w naszych torebkach jest naszą prywatnością, wiec nie musimy pokazywać co w nich mamy. lowca17 wynika z Twojego nicka, ze jestes facetem wiec, nie powinno Ciebie zbyt interesować, co dziewczyny noszą w torebkach "ciekawość to pierwszy stopień do piekła" :)) Pozdrowionka
|
|
Malachit ........ oczywiście, że nie jedyna, ani też "słuszna" to firma. Jest wolny rynek i każdy może sobie grymasić i wybierać. Tylko nie o to w tym wszystkim chodzi. Facet pyta "ot tak sobie". Rozumiem, gdyby spytał o ofertę daną firmę i ona mu nie odpowiadała merytorycznie lub kwotowo. Ale wygląda na to, że robi sobie wywiad gospodarczy naszym kosztem dla własnego, komercyjnego użytku. Nie lubię cwaniaków..... i tyle!!
|
|
Darenciusz. Wszystko się zgadza. Co do podpisu, to są prawdopodobnie heroglify i trudno znaleźć autora. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |