Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy ktoś wreszcie usunie TARGOWICAn spośród władz Polski, za zdradę państwa? |
W lato jeździłem i szukałem dwóch takich tylko dużo wiekszych do ciężarówki i w kazdym sklepie eurostart były najtańsze wiec nie wiem czy rzeczywiście najlepsze. Z doświadczenia polecam JENOX najdłużej wytrzymują w porównaniu z innymi ale są droższe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy ktoś wreszcie usunie TARGOWICAn spośród władz Polski, za zdradę państwa? |
niby 30 ale jezdzilem 25 dodam ze zdawalem w marcu czyli prawie rok temu
|
|
Re: czy ktoś wreszcie usunie TARGOWICAn spośród władz Polski, za zdradę państwa? |
Polecam akumulatory Banner tylko czarne biały i czerwony podobno są słabsze. i cena nie jest wygorowana
|
|
a jaki ciągnik dokładnie?
|
|
Dobrze to jesteśmy umówienia na jutro na rozmowę skontaktuje się z Panem. Pozdrawiam.
|
|
Nie hejtujcie, bo wiem, że wielokrotnie tematy szkół były poruszane na tym forum, ale nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie, także pytam :) Czy wiecie, ile trzeba mieć punktów, żeby dostać się do budowlanki na profil policyjny i kiedy są dni otwarte w tym roku? :>
|
|
lubię_żelki i tu się mylisz. Parę lat wstecz akumulator BOSCH S3 53 Ah w ŚOiA kosztował 260zł!!! i trzeba zdać było stary, inaczej + 30zł! Na Allegro akumulator BOSCH S3 56 Ah ku koszt 219zł + 20zł za przesyłkę. Czyli 239zł. i nie musisz zdawać starego. Firma sprzedająca z WAWY, aku przyszedł z Kętrzyna?..? dobrze zapakowany z normalnągwarancją. A stary akumulator możesz zanieść na złom.
|
|
no ja napewno lubie na łonie natury spędzać wolny czas tylko co masz na mysli jaki survival ? może auta terenowe ?gril w jakimś niedostępnym terenie,yylko nie dla samochodów SUV bo oni przeważnie legną na samym początku
|
|
właśnie.
|
|
Fajny temat! Survival to jedno z moich największych zainteresowań, ale bardziej taki "surowy" survival ;) Chyba sporo mężczyzn ma takie zapędy, to pewnie odzywa się w nas zew natury ;)
|
|
Jak już omówicie szczegóły biznesu...to ja Wam wynajmę miejsce na reklamę (pod baner lub szyld) przy ul. Sikorskiego w Łomży :-) . Może nawet i jakieś miejsce wygospodaruję na posesji :-) - mam spory plac.
|
|
Ile chcesz za umieszczenie baneru 1m x 2m ? Napisz na meila.
|
|
to fakt. lecz patrząc na łómże to nic na lepsze nie bedzie... trzeba gdzieindziej spróbować
|
|
Witam!!chciałbym znac opinie na temat firmy pana Wiesława T.(meble na zamowienie) ulica meblowa 7 czy polecacie jak cenowo itp.z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam!! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |