Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gubernator Dakoty Południowej: wykupowanie ziemi przez Billa Gatesa to zagrożenie bezpieczeństwa narodowego |
Święty człowiek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gubernator Dakoty Południowej: wykupowanie ziemi przez Billa Gatesa to zagrożenie bezpieczeństwa narodowego |
W Łomży dt chyba byłby cudem :( . Ja mam dwa psy.Za trzeciego z domu by mnie pogonili.
|
|
Re: Gubernator Dakoty Południowej: wykupowanie ziemi przez Billa Gatesa to zagrożenie bezpieczeństwa narodowego |
opelik jesli zobacze gdzies na łomzy albo zaparkowany na posesji dam znac z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
tak albo pytona.
|
|
Jak ten psiak przebywa tu do jakiegoś czasu, to daje sobie radę. Nie zgłaszajcie do gminy, bo skończy marnie. Niech sobie w spokoju dalej tam żyje, na pewno ktoś go dokarmia. Często chcąc psu pomóc, mozemy mu tylko zaszkodzić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |