Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy to prawda, że faszysta Bąkiewicz finansowany przez PZPR-pis będzie świętował kolejną rocznicę stłumienie Powstania Warszawskiego? |
norma na lotosie to samo . Pojechałem z bańką 5 litrów by zalać do quada , na dystrybutorze pisało że 5 litrów zatankowałem a jeszcze brakowało z pół litra do znaczku 5l na kanistrze. W łomży tylko na shellu tankuje , tam jeszcze jest w miarę . Radze także omijać stacje orlen na fadomie. Nie zdążyłem podnieść węża do nalewania a dystrybutor już kase nabijał
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy to prawda, że faszysta Bąkiewicz finansowany przez PZPR-pis będzie świętował kolejną rocznicę stłumienie Powstania Warszawskiego? |
a tu zaraz za kwiaciarnia marzenie chyba byl sklep
|
|
Re: Czy to prawda, że faszysta Bąkiewicz finansowany przez PZPR-pis będzie świętował kolejną rocznicę stłumienie Powstania Warszawskiego? |
Masz na myśli OfficeCenter czy jakoś tak ?? tam na Legionów ??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |