Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A w d.... z wami i waszymi komisjami, ja tu kuźwa decyduję! |
słyszałam że na kaktusowej ale czy to prawda to nie wiem...........
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A w d.... z wami i waszymi komisjami, ja tu kuźwa decyduję! |
Polecam www.blask-felg.pl
|
|
okolo 10 zaginąl pies w okolicach księżnej anny. Miał na sobie czerwona obroze i kurtke z napisem 'mopi'. Jezeli ktos chcialby pomoc to prosze o kontakt tel. 600 96 44 28
|
|
|
zaraz, bo nie rozumiem... to już 2-gi dzisiaj Ci zginął?
|
|
kobieto czytaj ze zrozumieniem gdzie ja pisze ze nie chce pracowac??? ja pisze ze nie bede odpowiedac na takie glupie ogloszenia. a maila napisalam nie zeby mnie przyjeli do pracy tylko zeby wykasowali ogloszrnie albo je zmeknili i usuneli ZE ZDJECIEM. ty zapewnie odpowiedziałabyś na to gloszenie. i na inne glupie. tak ponizaj sie. a oni ci odpisza ze im sie twoja buzia nie podoba bo oni potrzebuja ladnych a ty jestes brzydka. i wychodzi na to ze dla nich kazdy jest brzydki skoro przez tyle czasu do ulotek w kryzysie nie moga znalesc.
|
|
Popieram, kiedyś leczyłam zęby u Pana Rusieckiego, zna się na rzeczy ale z tego co wiem to teraz drogo bierze. Zaś mąż leczył kanałowo zęba u Pani z Długiej i niestety ale bardzo dużo zapłacił, mimo że ta Pani wcześniej mówiła o zupełnie innym koszcie, a jakość leczenia myślę, że jest ok, Pani bardzo sympatyczna.
|
|
to ty czytaj ze zrozumieniem... skoro niechcesz pracowac na danym stanowisku to po co wysylasz jakies glupoty... prawda jest taka ze to pracodawca decyduje jakie sa mu potrzebne dokumenty a nie ty, a ogłoszenie moze dac kazdy. Co masz za problem? Nikt Ci nie kaze odpowiadac. "ty zapewnie odpowiedziałabyś na to gloszenie. i na inne glupie. tak ponizaj sie." - i proponuje nie wypowiadac sie za innych... ja nie boje sie wyslac swojego zdjecia hahaha i nieuwazam ze by to zaraz jakies ponizanie było. Patrzac z drugiej strony niby kryzys a co poniektorzy tak wybrzydzają....
|
|
na długiej Andrzej Rzeszotalski
|
|
Monika i Piotr Marciniak na Staffa.
|