Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mądry zrozumie... |
oj to koszt bedzie taki ze nie wiem czy ci sie oplaci. piaskowanie jest drogie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mądry zrozumie... |
co ty za farmazony opowiadasz?? ja powtarzam po innej osobie ktora napisala. i nie odwracja kota ogoenm bo pisalam ze nie mozna tak dyskryminowac ludzi. kazdy wie ze sa ludzie ladni i brzydsi. ale ot nie znaczy ze maja byc dyskryminowani i to w taki sposob jak glosza to ogloszenia o prace. ja wiem ze ladniejsi maja lepiej bo to jest udowodnione przez psychologow. ale kurka wodna nie kazcie wysylac do ulotek zdjecia. zeby po klatkach ulotki roznosic nie trzeba byc jakos wybitnie ladnym. ludzie nie zwracaja uwagi nawet kto im daje ulotke na ulicy. czy on ladny czy brzydki. jak by tak kazdy sadzil to prace mieliby tylko ladni ludzie. poza tym ja pisze o przypadku ktory mnie wkurzyl i o chamskich wiadomosciach od niby pracodawcy. NIE ZROZUMIEM I NIE ZORZUMIEM JAK MOZNA DO ULOTEK ZE ZDJECIEM I JUZ. KAZDY NIECH MYSLI SOBIE CO CHCE I KAZDY MA PRAWO DO SWOJEGO ZDANIA. ale co do tego pracodawcy sie nie pomylilam. widac ze ktos kto dodaje takie ogloszenia nie jest normalny i tylko mnie jego wiadomosci uwierdzily w tym przekonaniu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |