Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS nas przyzwyczaił, że każdego można kupić |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS nas przyzwyczaił, że każdego można kupić |
A jakie miał spodnie, buty, czapkę i szalik. Podając więcej danych są większe szanse na odnalezienie. A tak naprawdę to shitz-u są fajniejsze;) ![]() Gloria Satani!
|
|
Kurczak, coś ty narobił? Przez ciebie autobusy brudne jeżdżą. Tak ciebie lektura w internecie pochłonęła, że zaponiałeś o myjni. I myjnia pracowała bez potrzeby całą noc na pełnych obrotach, aż w końcu wyzionęła ducha. A wystarczyło ją wyłączyć... TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
zgadzam sie ze para mloda powinna sie bawic, ale mi chodzilo o to ze zanim cos podpiszemy najpierw powinniśmy to przeczytac a jesli chcemy jakies dodatkowe bezplatne atrakce to trzeba je uwzględnic w umowie, bo jak nie to przepłacimy ;/
|
|
za ile?
|
|
h.u.j w kibel są inne problemy np. to że nie mamy w mieście całodobowego monopolowego albo choćby to że samochodem nie można jechać na bombie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
bless! dziewczyno! czy Ty serca nie masz?! Ciebie nigdy nie "trafiło"? potrafisz sobie wyobrazić, co ten chłopak od wczoraj przeżywa? nie śpi, miota się po pokoju i różne głupie myśli mu do głowy przychodzą! a Ty tak od razu usunąć! a Admin, widać że człowiek! wie co to miłość, co to za cierpienie, jak pewności nie masz czy odezwie się czy nie? trzymajmy za niego kciuki! ale myślę, że jednak się nie odezwie.
|
|
masz racje. mnie tez wkurza jak domofonem dzwonia od samego rana. czasami jak uslysze ULOTKI to odkladam sluchawke. a jesli chodzi o maszkarady rozdajace ulotki to ok niech nie roznosza ale ja i tak nie zmienie zdania na temat kretynskich ogloszen i dołączania do nich zdjec. list motywacyjny na kasjera albo na pracownika budowalnego. rozumiem cv niech bedzie ale im malo i do cv jeszcze trzeba dolaczyc list motywacyjny. mi zalezy na pracy ale nie bede sie ponizala do tego stopnia. poza tym to zle swiadczy o pracodawcy. mi sie wydaje ze normalny czlowiek-pracodawca bedzie wymagal odpowiednich dokumentow na odpowiednie stanowisko. np bylo kiedys ogloszenie do handlu obwoźnego i tez cv ze zdjeciem wymagane. jak mozna tak dyskryminowac czlowieka?? ja bym sie bala wyslac dokumenty i pracowac u takich ludzi bo wydaja mi sie dziwni i jak dojdzie do dni kiedy trzeba bedzie zaplacic kase to tez beda wydziwiac. a ogloszenie o ktorym mowa w temacie wisi juz dlugi czas i jest aktualizowane jak znieknie gdzies na dalszej stronie. jaki z tego wniosek wyciagnac?? ze albo nikt sie do nich nie zglasza bo jest za madry albo im nikt ze zdjecia sie nie podoba. -pewnie modelki do ulotek szukaja? jak im napisalam maila po co im zjdecia to nie dostalam odpwiedzi i pozyczylam im zeby nikt sie do nich nie zglosil to poslali mi ch**je. i uwazam ze mam racje akurat w tym przypadku. jacys nieodpowiedzialni gnoje to sa chyba???
|
|
Witam, mam pytanie czy polecilibyście mi jakiegoś sprawdzonego, dobrego i nie za drogiego dentystę? :) oczywiście chodzi mi o prywatną wizytę. Pozdrawiam
|
|
Haha list motywacyjny na kasjera :D co można w takim dokumencie napisać?? "uwielbiam dźwięk skanowanego produktu"??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |