Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spęd folksdojcz-POmiotu rudego. |
Od strony elektrycznej mogę Ci podłączyć i podbić gwarancję bez żadnego problemu. Pisz na: taktotu@yahoo.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spęd folksdojcz-POmiotu rudego. |
jak wódka podrożeje to dopiero bedzie koniec świata
|
|
trzeba zachować środki ostrożności rudy błazen z druhem
|
|
Jestem jak najbardziej za alternatywnymi źródłami energii, a jeszcze bardziej za energią atomową. Jednak jestem za alternatywnymi źródłami, które są stawiane z głową, a nie tam gdzie popadnie, jak to się dzieje w związku socjalistycznych republik europejskich. Jak pokazuje poniższa mapa, Łomża i okolice leżą na terenie, gdzie energia wiatrowa jest mało opłacalna. To samo tyczy się kolektorów słonecznych.
|
|
a jak dziecko jest chore, czy kobieta nie może dojść do siebie to po skasowaniu pieniążków, oni już dziękują bardzo kulturalie przez bibułkę i radz sobie sama oczywiście nie życzę nikomu
|
|
jaki koszt tej podyplomowki?
|
|
Witam wracam w środe do Białegostoku mam wolne miejsca, mogę ze sobą kogoś zabrać i ewentualnie odwieść aż na miejsce w białym, cena do negocjacji. Pozdrawiam
|
|
jak podrożeje to niekoniecznie,ale jak się skończy to na 100% urbi et orbi !
|
|
Dyrektor filharmonii tłumaczy się że czeka na jakieś tam miliony na remont a wystarczyła by stówka i wstydu by nie było (deska na klop 50zł, biała olejna na grzejnik 20zł, 10zł na domestos, 20zł dla sprzataczki żeby się lepiej postarała, chociaż i tak powinna)
|
|
Pan Zarzycki mówi, że to jego toaleta, a wyremontuje ją urząd miejski. Wydaje mi się, że to nie urząd codziennie z niej korzysta i doprowadził ją do takiego stanu. Także ma Pan rację powinno być Panu wstyd. No chyba, że była już w takim stanie jak ją Pan przejął, otrzymał. No to nie. Chociaż to, że w filharmonii bieda to wcale nie oznacza, że musi być brudno.
|
|
patrząc tak na mapkę, dochodzę do wniosku, że powiedzenie... "P....i jak w kieleckim" też traci swój sens.
|
|
Szukam kapsla od tymbarka, bo tam była napisana ważna dla mnie rzecz i przesłanie. Kapslu jeśli sam się nie odezwiesz, a ktoś Cię spotka, to niech powie Ci, że Ciebie poszukuję. Kapslu wróć:).
|
|
a jak z kupnem tam czegoś czy ceny też maja wygórowane w tym trans-złom?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
niko dobrze prawi. za kilka groszy by zrobił sam tą łazienkę i nie byłoby tyle płaczu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |