Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
R. Winnicki: ekipa tchórzy, kłamców i, niestety, idiotów! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: R. Winnicki: ekipa tchórzy, kłamców i, niestety, idiotów! |
Jest droższa bo żeby wyprodukować potężną wieżę i turbinę z łopatami a potem to zamontować- trzeba dużo zainwestować. W Polsce montuje się stare turbiny zdemontowane już w krajach zachodnich- żeby one wytwarzały prąd trzeba je cały czas prądem zasilać. Żadna elektrownia wiatrowa nie pozwala wyłączyć tradycyjnych elektrowni na węgiel czy gaz- wiatr jest zmienny. Jest więcej zastrzeżeń... rudy błazen z druhem
|
|
Przyszło by mi do głowy, bo nie jedną salę odwiedziłem i widzę jak to wygląda, że w niektórych się płaci za to, w innych są w cenie, dlatego to jedno z moich podstawowych pytań. W tej sali to powinno być w cenie, bo krzesła są jak dla mnie wręcz odrażające na tle jej wnętrza i całkowicie psują efekt. i żeby to było to 200 czy te 300 zł co piszesz to pół biedy, jak dobrze pamiętam to tam chyba jest 5zł za każde nakrycie, czyli robisz wesele na ok 150 osób, to 750zł płacisz za same głupie pokrowce... Gloria Satani!
|
|
Ja POLECAM Restaurację u Kurpiewskich - oferują catring z dostawą oraz przygotowanie wszystkiego na miejscu - restauracja niedawno została całkowicie odnowiona - jest bardzo elegancko. I decydowanie dostaje się o wiele więcej w standardowej cenie niż u konkurencji. Siostra robiła tam chrzciny z polecenia i była super zadowolona.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |