Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przestępstwo czy... nie? |
fotka powazna....jeden lepszy od drugiego. a w szczegolnosci lomzyniak michal k.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przestępstwo czy... nie? |
zapomnialem dodac link http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=17038
|
|
|
ulus nawwet nie masz pojecia jak bardzo moj lewy profil jest korzystny chyba ze jestes zajechana jak piety [ielgrzyma po pielgrzymce....no cyba _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
fotka jak fotka, a jak piszesz w temacie wątku " jeden wart drugiego" , to dodaj a drugi trzeciego... a trzeci czwartego.... a piąty dziesiątego ... itd w nieskończoność. masz coś innego do zaproponowania? To zaproponuj. I nie zapomnij przekonać innych żeby Cię poparli.
|
|
|
ale placisz okolo 100 zl
|
|
Pokahontaz- Za Szybcy Sie Wsciekli Hemp gru - ostra jazda The Roots And Bt - Tao Of The Machine ;-)
|
|
Autor: nemo (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 09-04-06 14:03 No oczywiście najlepiej mieć wszystko za darmo. Po co lekarzowi pensja. Przecież on i jego rodzina się "sama się wyżywi" jak napisałeś w innym poście. Ciekawe jestem tylko czemu ty jeszcze pobierasz wynagrodzenia za swoją pracę. Bo ci się należy, czyż nie? Może idź do swojego przełożonego i powiedz, że od pierwszego maja wsponiałomyślnie rezygnujesz, ze swojego wynagrodzenia i będziesz pracował społecznie dla dobra ogółu. Gwarantuję Ci, że twój szeg będzie albo zadowalony.... Na swoje wynagrodzenie to ja pracowałem 40 lat i nie mam zamiaru się znim rozstawać, czego i Wam nie życzę. Nigdzie nie pisałem że macie pracować za darmo, tylko to że swoimi strajkami szkodzicie ludziom chorym, a zarabiać to tak mało wcale nie zarabiacie i że nie ma już takich lekarzy jak doktor Marek Minda, który leczy ludzi jeżdżąc do nich i nie liczy wcale na zapłatę. Autor: psilocyber (80.240.166.---) Data: 09-04-06 15:31 też mam wrażenie, że niektórzy lubią się posiłkować jako argumentem Przysięgą Hipokratesa. Tyle, że dotyczy ona etycznej sfery wykonywania zawodu i lekarze dobrze znają jej znaczenie. Ale co ma, u licha, piernik do wiatraka????? Warszawa - wypadek na wiadukcie, lekarz przyjeżdża i stwierdza zgon pacjenta, całe szczęście że policja nie miała sprzętu do rozcinania samochodu, by wyjąć nibydenata, bo na pewno delikatnie by znim się nie obchodzili. Policjant robiąc zdjęcia zauważył, że denat poruszył palcami, tensam lekarz przyjechał ponownie i stwierdził tym razem że poszkodowany żyje i co zdarzył się cud czy ewidentna pomyłka lekarza. Warszawa - operacja na mózgu u młodego człowieka, lekarz operują zdrową półkulę, zamiast chorej. Pacjent umiera. Lekarz pomylił się etyka zachowana ale pacjent nie wytrzymał Łomża - żona wzywa pogotowie do chorego męża , przyjeżdża lekarz i stwierdza że pacjent jest przepity, bo to był okres świąteczny. Niestety był to zawał i chory umiera. Pomyłka ludzka rzecz, tylko pacjent nie zna się na żartach. Łomża - szpital wojewódzki pijana lekarz operuje starszego mężczyznę, po wybudzeniu chory umiera. Lekarz pijany etyka zachowana. Lublin - lekarz pomylił operowane nogi u małego pacjenta a ordynator martwił się żeby nie zaszkodzić lekarzowi który popełnił pomyłkę, bo straci pracę, a ma rodzinę na utrzymaniu. O pomocy dla dziecka ani słowa. Gdzie jest tu zachowana etyka lekarska? http://www.kronikatygodnia.pl/tekst.php?abcd=3654&dz=1 Można by mnożyć przykłady pomyłek lekarskich, czy któryś znich został ukarany przez Izbę Lekarską. Broń Boże, przecież to Wasi koledzy, jesteście jedną rodziną i względem siebie etyka jest zachowana. Co z pacjentami którzy cierpią, przez Wasze pomyłki, a co gorsza, jeżeli umierają. Śmiem wątpić czy lekarze znają etyczną sferę wykonywania zawodu. Liczy się tylko Mamona. Pozdrowienia.
|
|
fajne zdjęcie:D 1. Ja bym się wstydził pokazać z Kaminskim w Łomży 2. władze Łomży powinny wstydzić pozować do zdjęc w obecności Kaminskiego i to jeszcze na drugim planie 3. Na miejscu Michała K. wstydziłbym się przybywać do swego "rodzimego" miasta:/ pozdro
|
|
mam do Was prośbe nie jestem za rozsyłaniem cudownych łańcuszków ale prosiłby Was o rozpropagowanie tego adresu - http://www.republika.pl/manczak/ jeśli nie Wy to może ktoś inny jest w stanie im pomóc z góry dziękuję
|
|
nemo tobie to tylko przytakiwac / napewno mi sie rz przyda w zyciu / rownie dobrze porusz problem nauczycieli niezarabiaja wiecej , tyraja rownie ciezko, to oni ksztaltuja mlodzierz i co wazne siedza cicho prawda ?? nom ci co mysla innaczej niz ty niech siedza cicho i przytakuja bo r w rozpedzie zgubia
|
|
Witajcie! Od kilku dni męczy mnie jedna piosenka. W refrenie kobieta śpiewa "I cant brake, for the music ...". Piosenka jest typowo dyskotekowa... Często leci w Yamie. Może ktoś kojarzy?
|
|
wcale nie głupota, tyle tylko, że to nie jest cała książka, tylko jakieś jej fragmenty.
|
|
|
"A jak nie znajdą się pieniądze, czy lekarze za przykładem górników wymuszą siłą podwyżki idąc pod Sejm z kijami baesballowymi?" I co źle na tym górnicy wyszli? Wysokie płace, emerytury po 20 latach pracy, tylko pozazdrościć takich zdolnosci negocjacyjnych... Jak nasz premier kochany znalazł pieniądze na górnicze emerytury, to niech teraz znajdzie dla służby zdrowia..
|
|
własna firma wlasne logo firmę utożsamiaj ze sobą
|
|
Kazik - Pier*** Leppera, 12 groszy :) kelis - Kaleidoscope, caly album, stare ale jare ;p Red Hot Chilli Peppers - Scar Tissue Reszta juz wymieniona wyzej ;)
|
|
|
Zawsze najbardziej zainteresowani zawartością damskich torebek są złodzieje, przyłapani na gorącym uczynku twierdzą że tylko chcieli się dowiecieć co dana pani w niej posiada. Może założyciel tego wątku byłby usytasfakcjonowany gdyby panie oprócz zawartości swych torebek podawały trasę którą z nimi przemierzają?
|
|
wpiszcie kretyn ;]
|
|
"Dostaniecie podwyżkę ale wirtualną i znów procesy, kredyty i dalsze zadłużenie szpitali. Nie lepiej poczekać do przyszłego roku jak proponuje minister Religa, ale umówić się na podwyżkę nie 30%, ale 40 lub 50%. Czekaliście tyle lat, to i możecie poczekać jeszcze z rok." Po pierwsze. W styczniu NIE będzie więcej pieniędzy niż jest teraz. Czemu? Nasz budżet nie jest z gumy, nie możemy też bez końca zwiększać deficytu budżetowego (a tak wygląda nasza aktualna polityka). Podniesienie podatków da tylko krótkotrwały efekt, żeby znaleźć pieniądzę trzeba niestety ciąć rozbuchane wydatki socjalne (ależ ze mnie wstętny lumpenliberał) - wprowadzic podatek dochodowy dla rolników, zreformować krus, skończyć w końcu z dotowaniem górnictwa, stoczni, zweryfikować renty, itp itd. A jak narazie to słyszę tylko o dotowaniu paliwa dla rolników, o wprowadzeniu minimum socjalnego i o innych podobnego typu radosnych pomysłach posłów samoobrony, lpr i pisu. Jak dzięki temu będzie więcej pieniędzy w naszym budżecie to ja już teraz proponuję wziąść pod uwagę kandydaturę naszego premiera i mf przy przyznawaniu nagrody nobla w dziedzinie ekonomii.. Więc dzisiaj jest taki sam dobry termin do strajków jak w styczniu (a może i nawet lepszy bo skróci to męki koalicji samopis ).
|
|
|
Ulus z tych bardziej znanych to jeszcze: Big_Cyc-Moherowe_Berety
|
|
|
jak bys mógł to jeszcze ja poprosze lkslomza60@o2.pl
|
|
poczytajcie sobie: http://apokalipsy.fora.pl/viewforum.php?f=2
|
|
aślubnenosi sie na prawej czy siemylę???
|
|
|
Bóg jest wszechmocny bowiem stworzył człowieka, który jest całkowicie nieprzewidywalny...bo Bóg ma boskie poczucie humoru. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
I młody pan student (łowca 17 krów, czy jakos tak w nicku) po zrobieniu 17 męskich krów czyli byków ortograficznych ma czelność ... - cytuję jego wypowiedź nawiązującą do niuchania w damskich torebkach: "kiedyś widziałem podobny temat na forum innym chciałem nawiązać podobny temat bo pamietam że z tamtego była zalewka alepatrze że łomża = prowincja żyjcie sobie jesteście jak oposy strach i niuchanie podstepu" ...........facet, zalewka to jest w tej chwili z Ciebie. Pół Łomży boki zrywa !!
|
|
|
oj oj zapomnialam jakies kapsle sie jeszcze walaja;p i czyjs sztuczny paznokiec sie znalazl:D hah
|
|
Zagdli panowie jak zawsze :) W rejonie Pociejewa było 6 młynów, w miejscach w ktorych wymieniliście :) A co do kuźni to mogę wymienić miejsca dwóch następnych. Jedna była na Szosie Zambowskiej, u Ogrodnika, a kolejna, chyba, za Sklepem Skrzyczyńskiego na ulicy Giełczyńskiej :) Pozdrowienia :)
|
|
Kto wygral? Nie ten czerwony maluszek z numerem 00 przypadkiem :D ?
|
|
Nierozumiem skąd takie komentarze. Chyba nigdy nie szukaliście pracy na wakacje. papkarol odwiedz OHP na sz.Zambrowskiej, a jeszcze lepij przeszukaj internet jest tam sporo ciekawych ofert.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |