Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyraz wyjątkowej ukraińskiej wdzięczności dla Polski, za największą pomoc ze wszystkich państw. |
Sala jest piękna, ale właściciel do kitu mieliśmy tam wesele, nie polecam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyraz wyjątkowej ukraińskiej wdzięczności dla Polski, za największą pomoc ze wszystkich państw. |
Moja mama miała tam swoje wesele i sobie chwaliła.
|
|
Re: Wyraz wyjątkowej ukraińskiej wdzięczności dla Polski, za największą pomoc ze wszystkich państw. |
Zgadza się, moja babka też. Ale przed wojną to były inne czasy.
|
|
to nie tak jak myślisz, nie mam z tą kobietą nic w spólnego :)
|
|
Gdzie ten sklep? rudy błazen z druhem
|
|
jak to nie ma do jakich? Ja przeniosłem się na tablicę, która jest tym, czym było allegro na początku - serwisem aukcyjnym dla wszystkich. Alegro w obecnej chwili jest tylko miejscem wystawiania towarów przez sklepy internetowe. Normalnemu człowiekowi nie opłaca się niczego sprzedawać ze względu na wysokie opłaty. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jeśli masz umowę i robiła to jakaś firma, choćby Krzak, a nie Pan Kowalski, z działu ogłoszenia reklamujący się tanio szybko i solidnie, to tym bardziej się dziwię że nie załatwisz tego w inny sposób, bo na twoim miejscu bym się zorientował jakby wyglądało wyegzekwowanie tego w sposób prawny, ewentualnie jakby szanse były zbyt małe, to są inne sposoby i środki doraźne, na pewno bardziej skuteczniejsze. Powodzenia.
|
|
zielona liściasta - pobudza, czewona - odchudza, biała - ma przeciwutleniacze, leczniczo na różne sprawy działa, a czarna - ma teinę i najniezdrowsza - chyba że z cytryną i miodem lub... rumem ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |