Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niektórzy PiSlamiści przychodzą PO rozum do głowy |
Tak,to raczej im człowiek krzywdę zrobił :( .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niektórzy PiSlamiści przychodzą PO rozum do głowy |
to w zambrowie 850zl daja abys dojechal moze byc bez oplat i zabierzesz co chcesz typu kola radio aku he he dobry ten kupujacy
|
|
A takiej reakcji można było się spodziewać w stolicy kebabów i disco olo:) http://www.youtube.com/watch?v=OHJuGEiI4uQ
|
|
ja nie podaje danych tylko wypowiadam sie na temat firmy która wykonała zlecenie jeden nazywa firmę kasia lub zosia on nazwał swoją akurat sławomir mroczkowski i nic na to nie poradze a dane tej firmy są ogólnie dostępne w ogłoszeniach jak też w internecie i tyle wszyscy piszą o np biurach podróży tylko każde z nich ma swoą nazwę ale może wystarczy otworzyć firmę pod własnym nazwiskiem i ok robie co chcę i nikt o mnie nie napisze bo to wtedy podawanie danych jest ale głupie
|
|
Dziękuję za zainteresowanie tematem i przypominam zainteresowanym rodzicom o spotkaniu. ZAPROSZENIE W najbliższy poniedziałek - 18 lutego br, o godz. 16'30, w holu Publicznego Przedszkola nr.4 przy ul.Spółdzielczej 8, odbędzie się spotkanie organizacyjne w sprawie inicjatywy społecznej zainteresowanych rodziców. Spotkanie organizacyjne skierowane jest do TYCH rodziców dzieci z orzeczonymi całościowymi zaburzeniami rozwojowymi, którzy zechcą połączyć swoje siły dla lepszego wsparcia rozwoju swoich dzieci. WSPÓLNY GŁOS – zawsze znaczy WIĘCEJ
|
|
Szukam kogoś kto jedzie do Gdańska w tych dniach. rudy błazen z druhem
|
|
Dlaczego masz nick: paciejewo ?
|
|
Andzia,kurp myśli tylko do 12-tej więc dziśiaj już się nie wypowiadaj-;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |