Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Donosiciele w samorządzie ? |
Cycq Ty tu nie jesteś od oceniania ludzi więc licz się ze słowami i z tym co wypisujesz. W przeciwieństwie do Ciebie ludzie coś usiłują zrobić, coś nagłośnić, rozpocząć jakąś dyskusje ale widać że to przerasta twoje szare komórki i Cię to wpienia. Więc lepiej siedź cicho bo te twoje posty pokazują kto tu wypisuje głupoty i kto tu powinien zastanowić się nad sobą! Bez obrazy ale Ja tez obserwuje te forum i dowiaduje się z niego sporo ciekawych rzeczy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Donosiciele w samorządzie ? |
Najważniejsze są chęci, a kasa... hmm też się znajdzie :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
kochaniutek slodziutki komercha to amsz na drugie cwelu !!! zal to mi twojej matki jak zobaczyla takiego zjeba po takich meczarnaiach jak jej wylazl z .... J E B A N Y B R U D A S I E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jurand
|
|
Ptysiu?moze tak,moze nie:-)nie wiem:-)tyl auta to zawsze tyl auta:-)maly szczegolik.
|
|
Ptyś jak możesz to wpadaj tam codziennie z aparatem, z zapartym tchem będziemy śledzili zmagania naszych dzielnych drogowców...
|
|
psilocyber.... jestes jakis nadpobudliwy. przypuszczam ze jestes lekarzem i stad te krzyki... chcialabym tylko zauwazyc ze lekarze nie pracuja za darmo maja pensje i to calkiem niezle... kazdy lekarz po kilku latach pracy ma dom samochod i inne wygody... moze sobie pozwolic na wczasy za granica. a jak juz posmakuje tych wygod to chce jeszcze wiecej...i wtedy zaczyna strajkowac. i prawda jest ze wiekszosc lekarzy zapomniala o swym powolaniu lub poprostu wybralo ten zawod nie z powolania tylko z checi zysku... ORKAN
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |