Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Program dopłat do węgla to fikcja? |
tylko modlitwa i ofiara moze was uratować follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Program dopłat do węgla to fikcja? |
ni prepraszam bardzo, ale nie jestem żadną desperatką... jak zwykle można tu spotkać też i tych MIŁYCH jak zwykle ...;/ to jest porada... mogę pytać najbliższej rodziny, ale opinie innych ludzi chyba też się liczą... chyba wiadomo, ze te opinie mają mi pomoc, nakierować itp. a nie są to decydujące głosy kogo wybiore
|
|
teoretycznie dieta radnego jest rekompensata strat w zarobkach za czas spedzony na sesji i komisjach ale w praktyce... - komisje odbywaja sie po godzinach pracy - prezesi i dyrektorzy maja zadaniowy czas pracy i moga nie pracowac akurat kiedy jest sesja - prywatnych przedsiebiorcow nikt nie rozlicza z czasu pracy - nauczyciele moga 'zamienic sie' (przynajmniej oficjalnie) z kolegami na godziny - inni pracownicy etatowi moga byc 'delegowani' na sesje przez szef - itd. itp. praktycznie wiec jest to dodatkowa fucha nie majaca nic wspolnego z wynagrodzeniem miesiecznym. a wlasciwie majaca o tyle ze sumuja sie chociaz dieta jest nieopodatkowana........ :-) ______________________________________________
|
|
Niech już walnie ten meteor, będzie spokój :P follow me
|
|
wszystko mam,doswiadczenia nie mam niestety ale gdzies musze zaczac. Trzymam za slowo ;) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
he he prawda andy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |