Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jarosław Kaczyński o poziomie armii: \"Bijemy Rosję na głowę\". |
Raz w życiu i ja będę dla was miły :) Dlatego pewnie że jutro Walentynki to i mi się w głowie poprzestawiało:) Tel . 510 138 588 follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jarosław Kaczyński o poziomie armii: \\\"Bijemy Rosję na głowę\\\". |
2,5 tys brutto na początek po 2 latach 3,5 tys brutto, po 5 latach 4 tyś zł brutto.
|
|
Autor: Wolik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-02-13 21:46 od nadmiaru gotówki z dopłat w głowkach sie pomnieszało i po obejrzeniu paru zachodnich produkcji typu szklana pułapka 6 synowie roztrząsaczy gnoju urzadzaja kolejne igrzyska na ulicach miasta - czyli pobicie Walenty Jak się ku*** nie znasz to się nie odzywaj nie obrażaj ludzi ze wsi, a w mieście nie ma wyrostków którzy nie napadają na starszych? Więc nie pierd***. Czy na wsi czy w mieści zawsze się jakaś patologia znajdzie
|
|
Chcialam sie dowiedzic, jak najszybciej mozna znalezc pokoj, mieszkanie w nowym budownictwie - chodzi o wynajem, bo przez ten portal/oglosz. i gazety to niebardzo?? pozdr/
|
|
Tak to sie konczy, jak sie chce przykombinowac. Nie kupilas towaru na allegro, tylko poza nim, dogadujac sie ze sprzedawca. Nie wiem, co chcesz zglaszac na policje, w koncu towar dostalas, policja sie takimi rzeczami nie zajmuje. A prawo do zwrotu masz tylko w przypadku kupowania od firmy, nie od osoby prywatnej. Skoro nawet nie wiesz od kogo kupowalas, to czego chcesz dochodzic?
|
|
mój wujaszek ma żwirownię i robię tam dorywczo mam samo c bez kw ale jeżdżę niby dla własnego użytku jak coś ;D wujek te same nazwisko więc przy kontroli nie powinno być problemu teraz od marca musi przyjąć jedna lub dwie osoby ale z kw chcesz płynąć jak flow, a płyniesz jak lewatywa
|
|
Re: Jarosław Kaczyński o poziomie armii: \\\\\\\"Bijemy Rosję na głowę\\\\\\\". |
Kochanego ciała nigdy dość;)Mi nie przeszkadzają tym bardziej innym !Ale wolałabym zgolić się na łyso jak tatuaż tam...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |