Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mężczyzna pozywa służbę zdrowia za zatajenie niewygodnych faktów o „zmianie płci” |
Jakie przepisy BHP były łamane ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mężczyzna pozywa służbę zdrowia za zatajenie niewygodnych faktów o „zmianie płci” |
hmm... wydaje mi się, że to sobotnie spotkanie rekrutacyjne było takim asekuracyjnym. mi podczas rozmowy w ubiegły czwartek zaproponowano tygodniowy okres próbny w sklepie w Białymstoku i po tygodniu miałam się określić, czy taka praca mi odpowiada, czy też rezygnuję. być może chcieli mieć pewność, że jeśli ktoś zrezygnuje, będą mieli pod ręką kogoś zapasowego.
|
|
Re: Mężczyzna pozywa służbę zdrowia za zatajenie niewygodnych faktów o „zmianie płci” |
Jak w temacie?
|
|
Masakra ...
|
|
Pytasz i sama sobie odpowiadasz? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
dziękuję za zainteresowanie już załatwiłem
|
|
hmmmm chodzi tu raczej o to, że w tych czasach rzadko kto podchodzi do ludzi poważnie. Naprawdę, warto przejść się na kilka rozmów i sprawdzić na własnej skórze. Nie osądzam ich bo mają do tego prawo, takie czasy i nikt na to nic nie poradzi. Sami na ich miejscu postępowalibyśmy zapewne w ten sam sposób. A że nam źle z oczu patrzy a innym lepiej to już inna bajka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |