Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak jakoś, euroszambu to nie przeszkadza? |
Pepe-szaa! załóż bloga pod nazwą kącik złamanych serc lub urzekła mnie Twoja historia i tam udzielaj swych rad bo mi się wydaje że próbujesz matkować swtkować na 4lomza.pl:))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak jakoś, euroszambu to nie przeszkadza? |
Pistorius podarował ukochanej 4 strzały w głowę, zaiste miły gest..a wy co podarowaliście swojej walentynce? Też stawiacie na oryginalność czy tradycyjnie kubek z pepco i kartka z empiku?:)
|
|
kajka29 świstak jeszcze nie wyszedł? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
"moja" spodziewa się jakiegoś czegoś,a ja w tym roku zrobię jej niespodziankę:zapomnę o tym dniu.
|
|
2,5 ja, 2,5 partner i ok
|
|
w ogrodniczym na kierzkowej, obok SP4
|
|
Sklepy fryzjerkie na krótkiej.
|
|
dokupilem 20 krow aby sie nie nudzila i miala co robic oraz plyte cd by przy dojeniu muzyki posluchala. A za rok kupie jej radio do tej plyty :D
|
|
Nie ma znaczenia, czy w drodze licytacji, czy kup teraz. Obowiazek przyjecia zwrotu w ciagu 10 dni dotyczy tylko firm, bo odnosi sie do sprzedazy konsumenckiej, a ta nie zachodzi pomiedzy osobami fizycznymi. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |