Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pinokio Morawiecki krytycznie o .... PiSdowskim Ładzie. |
dobry gimbus to ten własnie co siedzi dzien w dzien w domu i pisze durne watki. widze kolego ze dobrze cie to wszystko boli.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pinokio Morawiecki krytycznie o .... PiSdowskim Ładzie. |
Ano pewnie ze tak :) Lepiej siedzieć na matki garnuszku i miałczeć że nie mozna znaleźc pracy, niż zarobić same na swoje potrzeby:):) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
Kwiaciarnia na Kazanskiej w lotku. Jeśli podasz im nr tel. wysyłaja potwierdzenie dostarczenia.
|
|
Pepe-szaaa! wiara mu jego plemienna zabrania takich zachowań o jakich wspominasz zboczuszku ;
|
|
Aaaaaa !!!!! To ten co zmienił imię z MANDINGO :):):) To już wiem , widziałem się z nim ostatnio i narzekał na Ciebie:):) Opowiadał że był z tobą ale wam nie wyszło bo za wąskie gardło miałeś ? Czy migdałki rozpulchnione ? :) Nie przypuszczałem Lukasz że masz takie problemy , bo wyglądasz zdrowo ogólnie:):)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Niestety Marudo jak wspomniałem już wiara jego ojczysta zabrania mu JAKICHKOLWIEK czynności tego typu ;);)
|
|
Cziki a mógłbyś podać nazwę tego programu do automatycznego łączenia? Przydatna rzecz.
|
|
sługa mój to chyba on mi MARUDO ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |