Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zbrodnie przemysłu farmaceutycznego |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zbrodnie przemysłu farmaceutycznego |
Może i lepiej kupić nowy. Z tym, że mi niekoniecznie potrzebny jest nowy, poza tym jak się orientujesz nawet używany długi czas, czasami jest praktycznie jak nowy. Pomyślałam, że może komuś się przyda ze dwie trzy dychu na piwo, a i ja przy okazji skorzystam.
|
|
Jak cholera,on jeszcze nigdy tego nie robił,a za 3 lata idzie już na zasłużoną emeryturę.
|
|
O dziewczynie z Łomży temat skasowany oczywiscie, a czy tego pseudo Kmicica admin usunął o co prosił prawdziwy Kmicic..? Wątpie - bo admin tylko pierdołami się zajmuje... żeby nie kilka tu forumowiczów to w życiu bym na tą stronę nie zajrzała.. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
Czcinek jeszcze śpi, jak wstanie to juz będzie za późno...gapa jedna :D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
no jak mam sie nie pienić skoro został temat usunięty ot tak ;) mały - no pewnie że Ciebie mam na myśli ;) rudy błazen z druhem
|
|
Pepe-szaa! Kurpiowskie pochodzenie mnie nie interesuje chyba że ty gustujesz w kurpiankach ;)
|
|
A widzisz jak się odgryz?? Cfana bestia z niego :) Było się nie odzywać :) urbi et orbi !
|
|
Witam. Jak w temacie. MAcie jakieś doświadczenia? czy warto?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |