Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiara w Boga jedyną racją stanu dla Polski |
o to chyba juz go nie ma, niedawno bylo, niestety nie mam numeru
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiara w Boga jedyną racją stanu dla Polski |
Niegospodarna zona to wielkie nieszczescie.
|
|
na plakacie był podany numer komórkowy. Czy masz ktoś może ten namiar?
|
|
2,5tys-3,0 tys
|
|
Pisali,że Ci zabrali zasiłek i kapcie.
|
|
masakra
|
|
w tej firmie zawsze były łamane przepisy bhp,szkoda ze potrzebna była taka tragedia żeby ktoś się tym zainteresował
|
|
Nie musisz zawczasu łatwić położnej.Wystarczy,że trafisz do szpitala. Na porodówce,każda chętna. Ja należałam do tych co nie dały. W bólach wiłam się po korytarzu.Wtedy była tylko jedna położna.Moja męka trwała od 22-07 rano.Pani doktor Z. miała dyżur nie zajrzała ani razu. Powiedziano, że niewolno budzić. Pani położna chrapała przez drzwi było słychać. Wyłam z bólu.Nikogo nie obchodziło.Zamknięte drzwi , zabrany telefon.O 4 rano położna stwierdziła, wszystko przygotowane do porodu, ale położy się pani na bok i jeszcze poleży.I tak leżałam do 7 rano. Pani doktor się zjawiła i zaczęła się akcja.Dziecko nie zapłakało spojrzały wymownie na siebie.Na szczęście wszystko ok.Na ścianie korytarza jest ramka , a w niej napisane szpital przyjazny matce i dziecku. Pytam gdzie ta przyjażń! Bierz ze sobą kogoś z rodziny dla wsparcia bo inaczej będziesz śmieciem jak ja wtedy. To był mój drugi poród, pierwszy był bardziej przyjemny......tak łatwiony!
|
|
W Irlandii pełno jest "bezpańskich" koni, wypuszczonych przez hodowców z powodu kryzysu. Najwyraźniej ktoś chciał zarobić na darmowym mięsie. U nas też nic by się nie zmarnowało :)
|
|
|
ile kosztuje oklejenie całego samochodu typu ,,sedan,, folia matowa lub inną i czy w łomży ktoś to robi.
|
|
Allegro - bezpieczne zakupy. Poza Allegro już mogą i najczęściej nie są bezpieczne. Możesz naet zapłacić a zakupionego towaru nie otrzymać.... Pewnie musisz na policję, potem pewnie sprawę cywilną jak nie umożą itp... Więcej tak nie rób..
|
|
sprawdź inne strony z łomży
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |