Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cała prawda o nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ja złomowałam auto rok temu w jedwabnym i dał taką cenę jaką podał przez tel i także dojechałam tym autem na miejsce. cena była najlepsza i papiery bez kombinacji
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cała prawda o nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
trans złom polecam
|
|
lepiej nad rzekę wypic po piwie z ukochanym
|
|
????
|
|
Tylko proszę nie zostawiać po sobie butelek/puszek :P one się wędkarzom naprawdę nie przydają :P
|
|
juz wybrali
|
|
ja tez nie polecam tego rudego z jedwabnego zachowuje sie jak by wielka laske robil mialem przyjemnosc tam zlomowac samochod jakis czas temu urbi et orbi !
|
|
idz naprawiać radio! i masz 2 problemy z głowy!
|
|
jejku ktos kulturalnie zapytal a wy glupoty piszecie. . . eh faktycznie w lomzy szalu nie ma do miejsca gdzie mozna wybrac sie w walentynki ja osobiscie polecam spacer potem jakas restauracja ewent pizzeria albo chociazby 4 pory roku, kino, basen wiecej pomyslow brak :P albo przygotowac romantyczna kolacyjke dla dwojga w domku i obejrzec jakis film komedie czy cos w tym stylu pozdrawiam :)
|
|
dobrą tzn do czego?bo są różne a ty potrzebujesz zwykej domowej???
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Najlepsze walentynki to w KEBABOWNI będą, na pysznych prasowanych odpadkach :):)
|
|
ja robię w ten sposób: jade najpierw 3, pozniej 5, pozniej 9, i na koncu 15 lub 17, strzygę się sam juz kilka lat i nie jest zle ;) 4 razy się ostrzygę i się zwraca maszynka ;)
|
|
Ja w okolicach Piątnicy korzystam z AERO2 na modemie z Playa e3131- kupiony bez umowy/ na kartę (najlepsza, najtańsza oferta modemu). Napiszę krótko- net chodzi, ale nie ma szału.. strony wolno się otwierają, ale do zwykłego przeglądania wystarcza. Jak za free to ok heheh.. Myślę, że na Łomży będzie szybciej. pozdrówka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |